Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Γεώργαρη. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι δεν υπάρχει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και ότι δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σχεδόν ένα μήνα πριν, και κατά την διάρκεια συνεδρίασης διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ο κ. Πιτσάκης έκανε και πάλι επίθεση στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Γεώργαρη, λέγοντας ότι είναι ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εντός 30 ημερών θα γνωρίζουμε και τον Πρόεδρο των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Χθες δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ και οι διαδικασίες, μέσα από τις οποίες οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, θα συνέλθουν για να επιλέξουν τον πρώτο μεταβατικό Πρόεδρο των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Για να δούμε λοιπόν, θα έχουμε και εδώ, πάλι τον εκλεγμένο Πρόεδρο της μειοψηφίας Παναγιώτη Πιτσάκη, να θέτει υποψηφιότητα όπως έθεσε απέναντι στον ύφαλο στις εκλογές των Επιμελητηρίων Ελλάδας, όπου πήρε και μόνο τη δική του μία ψήφο έναντι του συνόλου των  130 ψηφισάντων.

Θ.Κ.

Χθες αργά το απόγευμα ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΟΠΚΕ, μία ολόκληρη ‘κλούβα’ της Αστυνομίας, επέδραμαν σε περιοχές στο Ζευγολατιό Κορινθίας, ξεκινώντας από τον κοντινό καταυλισμό των Ρομά, αλλά και σε άτομα εμπλεκόμενα στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Συνελήφθησαν πάνω από 30 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 επιχειρηματίες και ένας ιδιοκτήτης που ασχολείται με το εμπόριο αλλά και με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων. Αφορμή της όλης υπόθεσης, η μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησε προχθές σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι εμπλεκόμενοι φέρονται να πουλούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα, ακόμη και φορτηγά, τα οποία αφού παραποιούσαν τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα και πλαστογραφούσαν συνοδευτικά όργανα, εξαπατούσαν τους ανίδεους πελάτες και τους έπαιρναν τα χρήματα. Η όλη υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται και άλλες συλλήψεις. Μάλιστα υπάρχουν και πληροφορίες ότι η δράση του κυκλώματος έφτανε μέχρι και σε τραπεζικά στελέχη.

Θ.Κ.

Προσοχή κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι με μικρόφωνα-Κάποιος να τους κλείσει το στόμα!

Δεν κρατιόταν ο Πρόεδρος του Πολιτισμού σήμερα, σε γνωστό ‘μαρκουτσοφόρο’,  αφού δεν μπόρεσε εκείνο το βράδυ να μας πείσει με την παλληκαροσύνη του, μιας και τσαντίστηκε ο κολλητός του Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκης, γιατί του θυμίσαμε, στα μούτρα όπως λένε, για τις επενδυτικές δράσεις στενού του συγγενικού προσώπου. Δεν το κατόρθωσε, λοιπόν, εκείνο το βράδυ και ζήτησε σήμερα να μας κλείσουν άλλοι το στόμα και κοινώς να μην κυκλοφορούμε ασύδοτοι με ένα μικρόφωνο στο χέρι. Όσο για το ασύδοτο μικρόφωνο που δεν ξέρουμε τι λέμε, φυσικά και δεν σε ρώτησε Πρόεδρε του πολιτισμού και της Πυγμαχίας, σε συνέντευξη που σου πήρε πριν λίγες ώρες ο Θύμιος Τσαρμπός ,πόσο ηθικά περήφανος αισθάνεσαι κάθε φορά που αναθέτεις στην κόρη σου και ένα 2.500 για βιβλία ή και για γραφικά.. ‘νόμιμα’ και αυτό γίνεται τον τελευταίο χρόνο πάνω από 40 φορές. Αυτές φυσικά τις ερωτήσεις, Γιώργο Οικονόμου, δεν θέλεις καν να τις ακούς (σου χαλάει η όρεξη, δεν μπορείς να καπνίσεις το πούρο σου). Αυτά κάνουν τα μικρόφωνα που κυκλοφορούν ασύδοτα και ορισμένοι σαν κι εμένα που έχουμε το θάρρος και να σας ρωτάμε, διότι έχετε θεσμική θέση κ Οικονόμου, και δεν θα μας βουλώσετε το στόμα ούτε εσείς ούτε και κάποιοι άλλοι της ομάδος των ‘πουράκηδων’.

Περιμένουμε την απάντησή σας. Φωνάξτε όσους δίνετε διαφήμιση εσείς, ο Πιτσάκης και κάποιοι άλλοι.. Με τα πενηντάρικα κάτι γίνεται για να σας υποστηρίξουν ή αν έχετε αυτά που διαφήμιζε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, βγείτε σε μία από τις τόσες φορές που σας καλούμε για την δεοντολογία, να πείτε την άποψή σας σε εμάς τους ασύδοτους με τα μικρόφωνα.

Περιμένω πότε θα τολμήσετε εσείς και μερικοί άλλοι… Πάντως είστε πρωταθλητής στο άρμεγμα του ΚΕΠΑΠ, με τις ‘νόμιμες’ απευθείας αναθέσεις, στο συγγενικό σας πρόσωπο. Πώς να μην σας ζηλεύουνε πολλοί…

Θ. Κ.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ‘Ο Πρόεδρος του Πολιτισμού, ο πάρεδρος με νυχτερινό κέντρο, η αγάπη στα μικρόφωνα, το άρμεγμα και η ζήλεια’.

Πρωτοκόλλησε αργά το μεσημέρι την παραίτησή του από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου, ο Χρήστος Χασικίδης. Φαίνεται πως  μετά την σημερινή πρωινή ανακοίνωση του νυν Δημάρχου, Αλέξανδρου Πνευματικού ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, απάντησε με την παραίτησή του από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, προς το παρόν, ο Χρήστος Χασικίδης. Φαίνεται ότι καρποφόρησε η μακρά κουβέντα που είχε χθες τις νυχτερινές ώρες, μετά την ενδοπαραταξιακή συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχε και διάβασε κείμενο με την θέση του, μετά συσκέφθηκε με τον υποστηρικτή του Γεώργιο Οικονόμου, τον γνωστό λογογράφο Γιάννη Λάμπρου (έλειπε ο Μπίτζιος και ο Πιτσάκης) και φυσικά ο τελευταίος των υποστηρικτών του, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Δράκος. Οι Οικονόμου και Δράκος είναι αυτοί που συντάχθηκαν ενδοπαραταξιακά με τον κ. Χασικίδη και την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος. Έχει όμως και ένα άλλο παρακλάδι η σχετική δράση της ομάδος Χασικίδη-Πιτσάκη-Μπίτζιου-Οικονόμου-Δράκου-Λάμπρου , που δεν είναι άλλη από την υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της ΝΟΔΕ για την θέση του προέδρου, του κ. Σ.Κουκουλάκη (μεγάλος αγωνιστής της ΝΔ, έχει προταθεί για τιμητικό ανδριάντα από το κόμμα), υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας, η οποία ανακοινώθηκε χθες και φυσικά ως στενός συνεργάτης του προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη και του κ. Οικονόμου, ο κ. Κουκουλάκης  μπαίνει μπροστά μιας και ο συντοπίτης τους  και υποψήφιος και πάλι για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Κορδώσης, ασχολείται με τις απευθείας αναθέσεις σε οικογενειακό  επιχειρηματικό πρόσωπο  του κ. Γ.Οικονόμου, προέδρου του ΚΕΠΑΠ (πετυχημένος στον πολιτισμό και παλληκάρι στην πάλη).

 

Θ.Κ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ομάδα Κόρινθος 06 κατέθεσε ένσταση για το Κορινθιακό ντέρμπι του Σαββάτου καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία γιατρού όπως ορίζει ο κανονισμός.

Αυτό σημαίνει, βάσει του ΚΑΠ, ότι το ματς δεν έπρεπε να το είχε ξεκινήσει ο διαιτητής Καλλαράς και πλέον κατοχυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας (Κόρινθος 06) με σκορ 0-3.

Αναμένουμε λοιπόν να παρθούν οι αποφάσεις και να εφαρμοστούν οι κανονισμοί, καθώς προβλέπονται αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ τοπικής κατηγορίας.  Είναι πολύ πιθανό πλέον, το σενάριο όπως όλα δείχνου, να είναι πρωταθλήτρια Κορινθίας η Κόρινθος 06 βάσει των μέχρι τώρα αγώνων που μετρά 25 νίκες και 133 τέρματα χωρίς ήττα.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες…

Τα 101 σκυλιά της χωματερής του Λουτρακίου, που τρώνε από τα σκουπίδια, ψάχνουν για νερό και κουβαλούν ασθένειες..

Δεκάδες σκυλιά βρίσκονται στην χωματερή του Λουτρακίου (μπορεί να μην είναι 101) αλλά σίγουρα θέλει κανείς αρκετή ώρα για να τα μετρήσει. Μόνη τους ελπίδα η φροντίδα από λιγοστούς εθελοντές και κάποια χρήματα που προσφέρουν από το υστέρημά τους πολίτες του Λουτρακίου και κάποιες φορές επαρκούν για φαγητό αλλά και κτηνιατρική περίθαλψη. Όπως μας δήλωσαν έχουν απευθυνθεί στην Δημοτική αρχή αλλά λύση δεν δόθηκε ποτέ.

Αξίζει να αναφερθεί και μια χαρακτηριστική απάντηση που πήραν από αντιδήμαρχο που τους είπε πως :μια χαρά είναι, τρώνε από τα σκουπίδια.

Το Super Tv αλλά και η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ είναι η δεύτερη φορά που βγάζει το θέμα αυτό στη δημοσιότητα και δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες όχι μόνο δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, αλλά η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει.

Οι εθελοντές φιλόζωοι μας δήλωσαν ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου υπάρχει σοβαρός φόβος μετάδοσης ασθενειών από σκνίπες και κουνούπια εντός της πόλης.

Αυτό που ζητούν είναι να κάνει το πρώτο βήμα η Δημοτική Αρχή και σίγουρα δηλώνουν πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια χωρίς να εγκαταλείψουν το καθημερινό και αδιάλειπτο έργο τους.

Όσον αφορά τους πολίτες σίγουρα έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης καθώς τα σκυλιά αυτά κάποτε τα είχαν στα σπίτια τους και τα φρόντιζαν «σαν παιδιά» τους. Μια συνήθεια που δυστυχώς έχει καθιερωθεί και επαναλαμβάνεται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις απόψεις και δηλώσεις από τις εθελόντριες και περιμένουμε να δημοσιεύσουμε (δεσμευόμαστε κιόλας γι αυτό) την άποψη του Δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, κυρίου Γκιώνη, αλλά και του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Περισσότερο όμως περιμένουμε να δοθεί ουσιαστική λύση και να επανέλθουμε με ρεπορτάζ που θα αποτυπώνει καλύτερες συνθήκες για όλα αυτά τα σκυλιά, δηλαδή φαγητό, νερό και κτηνιατρική περίθαλψη.

ΣΣ. Κάθε αρχή και δύσκολη. Μήπως όμως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και η αρχή;;;

Γράφει ο Θεοδόσης Πιπέρης

 

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Tραγική η κατάσταση που επικρατεί στην χωματερή του Λουτρακίου.

Εδώ αντικρίζεις κουτάβια με διάφορες ασθένειες όπως καλααζάρ, ψώρα και άλλα πολλά.Η χωματερή είναι χώρος που ανήκει στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και θέλω να πιστεύω πως γνώριζε το πρόβλημα απλά σε επικοινωνία που είχαμε με αρμόδιους μας είπαν ότι δίνουν βαρύτητα στα σκυλιά που βρίσκονται εντός της πόλεως.

Έχουμε απευθυνθεί στον Δήμο αλλά σαφή απάντηση δεν έχουμε πάρει αν και έχουμε έρθει σε επικοινωνία μαζί του. Φοβόμαστε ότι το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Η κατάσταση εδώ είναι τρομακτική. Μέσα σε έναν μήνα βρήκαμε δύο γέννες από οκτώ κουτάβια η κάθε μία σκυλίτσα με διάφορες αρρώστιες. Εμείς προσπαθήσαμε ως εθελοντές να λύσουμε το πρόβλημα με την ενέργεια μας και τα χρήματα που μας δίνουν οι πολίτες ώστε να πηγαίνουμε τα σκυλιά στους κτηνιάτρους.

Η έκφραση του αντιδημάρχου μια χαρά είναι τρώνε από τα σκουπίδια εμένα με στοιχειώνει το βράδυ.

Δεν είναι δυνατόν να ακούω ανθρώπους να μιλούν έτσι. Τα χρήματα που δίνει το κράτος τα χρησιμοποιούν μόνο για τα σκυλιά εντός της πόλης που είναι και η βιτρίνα.

Εδώ όλα αυτά τα σκυλιά να τα αφήσουμε να πεθάνουν και να μεταφέρουν αρρώστιες στις πόλεις από σκνίπες;;;

Αυτό που περιμένουμε είναι να μας βοηθήσει ο Δήμος και να κάνει την αρχή και εμείς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

70% υπέρ της απλής αναλογικής οι Πελοποννήσιοι

Έρχονται τις επόμενες μέρες στην Βουλή, οι μεταρρυθμίσεις που αφορούν τις εκλογές του α και β βαθμού αυτοδιοίκησης . Το όνομα αυτού Κλεισθένης. Έτσι φαίρεται να βαφτίζει το σχετικό νομοσχέδιο ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης Σκουρλέτης. Πάμε λοιπόν από τον Καλλικράτη στον Κλεισθένη, αν και για την ιστορία να πούμε, ο Κλεισθένης κατά την αρχαιότητα είχε προϋπάρξει του αρχιτέκτονα Καλλικράτη του Παρθενώνα, ήταν όμως από τους καλύτερους μεταρρυθμιστές της δημόσιας διοίκησης στην αρχαία Αθήνα. Ποια είναι τα κυριότερα σημεία, έστω αυτά που έχουν προκύψει, από την ανάρτηση του προσχεδίου του νόμου στην διαβούλευση. Οι ριζικές μεταβολές που φαίνονται ότι θα υιοθετήσει ο αρμόδιος υπουργός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι σε δύο επίπεδα, κατά κύριο λόγο πέραν των αρμοδιοτήτων και των περιγραφόμενων ως ελεγκτικών μηχανισμών νομιμότητας και αλλαγή στις κατανομές των πόρων στον α και β βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή δήμους και περιφέρειες. Πρώτον, Η εκλογή των δημοτικών συμβούλων γίνεται με βάση την απλή αναλογική στους εκάστοτε συνδυασμούς σε κάθε δήμο. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρει ο κάθε συνδυασμός στον πρώτο γύρο, θα κατανέμονται αναλογικά και οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα σχηματίσουν συνολικά τον ορισμένο αριθμό δημοτικών συμβούλων σε κάθε δήμο ή περιφέρεια. Αυτό σημαίνει, εν ολίγοις, ότι ο δήμαρχος που θα προκύψει πιθανότατα στους περισσότερους δήμους για να μπορέσει να έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και να παίρνει τις εκάστοτε αποφάσεις, θα πρέπει είτε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο παίρνοντας ποσοστό πάνω από 50%, είτε θα πρέπει σε κάθε απόφαση να έχει συναίνεση και στήριξη από δημοτικούς συμβούλους που έχουν προκύψει από άλλες παρατάξεις. Φαίνεται εδώ ότι θα είναι αναπόφευκτο για τους δημάρχους που θα προκύψουν, αν τελικά αυτό το νομοσχέδιο παραμείνει έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, και εφόσον έχει γίνει νόμος του κράτους, θα πρέπει να συνεργάζονται και με άλλους συνδυασμούς εφόσον δεν κατάφερε ο συνδυασμός του νεοεκλεγέντος δημάρχου να κερδίσει από τον πρώτο γύρο με 50%. Το δεύτερο που ακούγεται, είναι η μεταβολή στον αριθμό των ποσοστώσεων ανά δημοτικό διαμέρισμα, ακόμη και στο ποσοστό υποχρεωτικής συμμετοχής γυναικών και ανδρών στο κάθε ψηφοδέλτιο. Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι με 42-50 άτομα μπορεί να κατεβάσει οποιοσδήποτε εκλογικό συνδυασμό, και στην ίδια παράγραφο φαίρεται να προβλέπεται η κατάργηση των τοπικών προέδρων (αχ τι έπαθες Φρίμη, θα σε καταργήσουν), θα εκλέγονται δηλαδή, ενιαία στον δήμο με σταυροδοσία σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Αυτό βέβαια θα έχει αποτέλεσμα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά πλειοψηφία να εκλέγονται πιο εύκολα οι καταγόμενοι από τα μεγάλα δημοτικά διαμερίσματα. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία παραθέτουμε, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, οι Πελοποννήσιοι, είναι υπέρ την απλής αναλογικής στις εκλογές για δημάρχους και περιφερειάρχες α και β βαθμού όπως φαίνεται και στην δημοσιευόμενη κάρτα από την μέτρηση του Νοεμβρίου 2017 της ΚΑΠΑ Research, όπου το 70% είναι υπέρ, ενώ κατά είναι μόλις το 20% των Πελοποννήσιων. Θα προβλέπεται ακόμα, μέγιστος χρόνος που θα μπορεί ο κάθε δήμαρχος ή περιφερειάρχης να θητεύει. Φαίρεται αυτός ο χρόνος να μην υπερβαίνει τις δύο συνεχόμενες τετραετίες. Βέβαια, οι κατ’ «επάγγελμα» δήμαρχοι, ούτε ψίλος στον κόρφο τους (όχι κοριός, απαγορεύεται), δεν θέλουν καν να ακούσουν περί αυτής της αναλογικής με ένα σορό προφάσεις (ενώ ο Καμπόσος που θα πάρει 70%, δεν τον απασχολεί).

Σ.Σ. Το συμπέρασμα είναι ότι θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος από πλευράς αριθμού συνδυασμών σε κάθε δήμο της Πελοποννήσου. Μαθαίνω ότι ακόμη και ο Μπίτζιος το σκέφτεται να κατεβάσει συνδυασμό εκμεταλλευόμενος την θεσμική του θέση που του έδωσε στο Επιμελητήριο ο Πιτσάκης και υποστηριζόμενος σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν από τους ιδιοκτήτες νυχτερινών πολιτιστικών κέντρων, μάλλον θεωρείται σίγουρη  η εκλογή του.. Τρέμε Πνευματικέ, ο Μπίτζιος έρχεται. Θα καταλάβει ολόκληρο το Δημαρχειακό Μέγαρο, μιας και φαίνεται ότι δεν ευοδώθηκε η κοινή προσπάθεια που έκανε για τον κουμπάρο. Για τον κουμπάρο ρε γαμώτο..

Θ.Κ.

Mία υπερπροσπάθεια από αυτήν την ομάδα (οικογένεια) οδεύει προς το τέλος της.

Μια φωτογραφία που γράφει 25 αγώνες αήττητη στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας Κορινθίας-Η μόνη αήττητη ομάδα και με 133 γκολ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΛΥΟΥΝ….. Τι ακριβώς είναι αυτό που διαλύεται;;;;; Πολλοί το διάβασαν λίγοι όμως μπορούν να το καταλάβουν.

Να καταλάβουν την αγωνία, τον ιδρώτα, το πείσμα και την υπερπροσπάθεια όσων κόπιασαν σκληρά και προσέφεραν μετά από χρόνια θέαμα στα κορινθιακά γήπεδα..

Πίσω από αυτήν την φωτογραφία κρύβεται μια ομάδα που, αν και δεν κατάφερε κανείς να την κερδίσει, κέρδιζε κάθε Σάββατο το χειροκρότημα των Κορινθίων σε εντός και εκτός έδρας αγώνες και τον σεβασμό των αντιπάλων της.

Μια ομάδα που στην πλειοψηφία απαρτίζεται από Κορίνθιους νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Μια ομάδα που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι στις δυσκολίες και με μπροστάρη τον πρόεδρό της, Δημήτρη Μπινιάρη έχανε «μάχες» αλλά συνέχιζε να πολεμά ΜΟΝΟ αγωνιστικά..

Μια ομάδα που εδώ και τρία χρόνια φτάνει στην πηγή (κατάκτηση του πρωταθλήματος), αλλά δεν καταφέρνει να πιει νερό…Όμως η ποδοσφαιρική της δίψα ακόμα και χωρίς νερό ξεδιπλώνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Και το σπουδαιότερο όλων… Μια ομάδα που έχει επενδύσει και στο αύριο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου μέσα από τις ακαδημίες που έχουν γνωρίσει το ποδόσφαιρο πάνω από 1.000 μικρά παιδιά.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά προς το παρόν ας εστιάσουμε μόνο σε αυτά τα λίγα. Εξάλλου ζούμε σε μια πόλη που όλοι γνωρίζουμε τα πάντα, όλοι έχουμε την  άποψη μας και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε αρκεί να θελήσουμε και να κοιτάξουμε το πρόβλημα στα μάτια. Nαι το πρόβλημα.. Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε….

Εξάλλου ποιος είναι αυτός που δεν θέλει μια ομάδα ισχυρή να μπορεί και να μας εκπροσωπήσει επάξια στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου;;;

Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει ενωμένους τους ποδοσφαιρόφιλους της Κορινθίας;;;;

Μην βλέπουμε όμως το δέντρο και αφήνουμε το δάσος. Μην αφήσουμε άλλο εγωισμούς, πιθανά συμφέροντα και πάθος να μπουν πάνω από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο…Μέσα από το ΣΗΜΕΡΑ ας ανοίξουμε και δρόμο για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο.

Η υπερπροσπάθεια της Κορίνθου 06 κρίθηκε και θα κριθεί μέχρι το τέλος από χιλιάδες μάτια φιλάθλων και αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σκεφτούν αν θα ήταν δίκαιο ή άδικο να πάρει και το «κλειδί» που ανοίγει την πόρτα στην επόμενη κατηγορία.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι το βράδυ θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Κορίνθου 06.

Ευελπιστώ, όσο δύσκολο και αν είναι, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και το τέλος της υπερπροσπάθειας να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στα ίδια δεδομένα με τις ίδιες αξίες κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον του Κορινθιακού πρωταθλήματος προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό αυτό που του λείπει… Υγιές θέαμα…Αυτή είναι και η απάντηση στο γρίφο: Δύσκολα χτίζεις, εύκολα διαλύεις….Τα συμπεράσματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικά σας.

 

Γράφει ο Θεοδόσης Πιπέρης

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:05

Φρίμης Balboa

 Ρινγκ τα προαύλια των Εκκλησιών

 

 

Τελικά φαίνεται ότι ήταν τυχερός ο Ραψωματιώτης ή τέλος πάντων ευτυχώς που  συμβιβάστηκε για να προλάβει τα χειρότερα να πάρει ο Μπίτζιος την θεσμική θέση του  υπεύθυνου των επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Κορινθίας γλύτωσε τα χειρότερα.

 

 

 Όμως σίγουρα στην απόφαση του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη καθοριστικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξαν τα  τεσσάρα μεταπτυχιακά  που έχει ο Μπίτζιος στην διοίκηση των επιχειρήσεων μετά την Πάντειο που τελείωσε και δεύτερον  η μεγάλη του διεθνής γλωσσομάθεια(δυσκολεύεται λίγο στα Ελληνικά το χθες το  γράφει εχθές σε λίγο θα βγάλει Ελληνικό λεξικό τύφλα να χει του Μπαμπινώτη).Βέβαια προς στιγμήν δοκιμάζει όλες του αυτές τις γνώσεις στο νυχτερινό του πολιτιστικό κέντρο στο Χιλιομόδι.

 

Τελευταία όμως φαίνεται να χει πάρει και λίγο από τις πολιτιστικές δράσεις και ευαισθησίες του συντοπίτη του Γ.Οικονόμου (Μοντέρι) προέδρου στο δήμο Κορινθίων των πολιτιστικών αθλητικών και κοινωνικών δομών και σκέπτεται να οργανώνει και πυγμαχικούς αγώνες .

Όμως επειδή στερείται κατάλληλου τέτοιοι χώρου το Χιλιομόδι φαίνεται ότι διαλέγει προαύλια εκκλησιών έτσι πιθανόν εξηγείτε (εκτός αν δεν ήταν ξάστερος) χθες το απόγευμα που τελικά δεν κατάφερε να πείσει τον Δήμαρχο Κορινθίων Α.Πνευματικό να εξασκηθεί λίγο στο προσφιλές αυτό άθλημα γι αυτό και σήμερα σε προσωπική του ανάρτηση επανήλθε (παρότι έφαγε το κράξιμο της Αρκούδας από τους Χιλιομοδιότες χθες ο Μπίτζιος) και αμετανόητος ανήρτησε

 

 

 

 

 

ΣΣ Καλά Φρίμη στους επόμενους αγώνες να πάρεις για διαιτητές ή  τον Γιάννη τον Λάμπρου ή κανέναν κουμπάρο σου. Προχωράτε όλοι μαζί.. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται βάλτε μεγάλες κάλπες μην ξεχειλίσουν από τα ψηφοδέλτια  θα σας ψηφίσουν όλοι…

Θ.Κ.

Σελίδα 1 από 214