Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 15:27

Δημοσκοπικό φαινόμενο των Δημάρχων Πνευματικού και Νίκα σε Κόρινθο και Καλαμάτα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φαινόμενο δημοκοπικό η θετική εικόνα των Α.Πνευματικού δημάρχου Κορινθίων και Παναγιώτη Νίκα Δημάρχου Καλαμάτας που παρότι διανύουν χρόνο πέρνα της δεκαετίας και οι δύο εξακολουθούν  να τους στη στηρίζουν  και να τους κρίνουν  θετικά περισσότεροι  από τους μισούς των δημοτών Κόρινθου και Καλαμάτας. Αυτό χαρακτηρίζεται απο τον Τάσο Γεωργιάδη γενικό διευθυντή της εταιρίας ως ακραία και σπάνια περίπτωση που η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κάποιος είναι ότι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους σαν Δήμαρχοι και έτσι δύσκολα θα βρεθούν αντίπαλοι να κατέβουν απέναντι τους στις επόμενες εκλογές

Ικανοποιητική εικόνα και για τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δ.Κωστούρο και τον αριστερό δήμαρχο Σπάρτης Β.Βαλιώτη που και στους δύο η θετική εικόνα είναι κοντά στο 50% ενώ η αρνητική λίγο πάνω από το 40%.

Τέλος ο Δήμαρχος Τρίοπολης Δ. Παυλής αν και συμπληρώνει 50% αρνητικέες γνώμες και 40% θετικές εν τούτοις το ποσοστό θετικών γνωμών όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ανάλυση ο κύριος Γεωργιάδης είναι διπλάσιο των ποσοστών που πήρε ο κύριος Παυλής στις εκλογές του πρώτου  γύρου το 2014 άρα και εδώ μιλάμε για μέτρια θετική εικόνα.

 

Διαβάστηκε 1916 φορές

Πολυμέσα