Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 14:29

Στο αέρα η αγωγή του Βασίλη Νανόπουλου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Zητούσε 50.000 ευρώ από τη Σοφία Μπαλή λόγω αναδημοσίευσης άρθρου  από το  ιστολόγιο  indymedia το 2014 και συγκεκριμένα την περίοδο ανάμεσα στο 1ο και 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών.

Παρά το γεγονός ότι την συγκεκριμένη αναδημοσίευση έκαναν εκατοντάδες Κορίνθιοι.

 Τον Νανόπουλο τον ενόχλησε όμως ΜΟΝΟ  της συγκεκριμένης γυναίκας η αναδημοσίευση!

  Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε ολόκληρη  την αγωγή του, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μάρτυρα του κυρίου Πανταζή τελικά το δικαστήριο επιφυλακτικε να εκδώσει οποιαδήποτε απόφαση.Ακόμα και 1 ευρώ στο Β.Νανόπουλο μέχρι να τελεσιδικίσει σε πρώτο και δεύτερο  βαθμό και η ποινική διαδικασία που χει κάνει.

 Την μήνυση την έχει υποβάλει διότι το πλήγμα ήταν τόσο καίριο στην προσωπικότητα του λες και δεν πήγε μάρτυρας υπεράσπισης  στον Μπούκουρα τότε της Χ.Α και που του στοίχησε τελικά  την εκλογή του ως Δήμαρχος το 2014.

 Πρώτα  όμως πολέμησε και κόντεψε να φτάσει μέχρι και σε  Ευρωπαϊκά δικαστήρια με απανωτές προσφυγές στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ενώ και πάλι πρωτοτύπησε πανελλαδικά που πανηγύρισε την υποτιθέμενη νίκη του δίνοντας κουράγιο και ικανοποίηση στον εαυτό του για λίγα μόνο  λεπτά φυσικά  όσο και τα πυροτεχνήματα που έριξε έξω από το εκλογικό του κέντρο.

 Ακριβώς στο όριο εκπνοής  του τριμήνου ή δεν ξέρουμε ακόμα πότε έκανε και ποινική διαδικασία ο Β.Νανόπουλος.

ΜΟΝΟ στη συγκεκριμένη!!!!

Σ.Σ Να σαι σίγουρος Βασίλη ότι το νομικό γραφείο της Πάτρας που χει αναλάβει τον εκδότη του ΣΗΜΕΡΑ θα αναλάβει την υπεράσπιση απέναντι σε εσένα. Και αν δεν ξέρεις πόσες μέρες δικαστήριο θα κάνουμε ρώτα τον φίλο σου τον Τατούλη.

Στο Ναύπλιο πόσο καλά να πήγε τον Νοέμβρη του 2015; και πόσες αγωγές τον κυνηγάνε  τώρα που απέρχεται;;;;

 

 

 

Διαβάστηκε 2931 φορές