Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 14:21

Του Λάμπρου η λαμπρή πορεία στα Μ.Μ.Ε (μέρος 1ο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από επιπλάς έμεινε με το κεντρί της ΣΦΗΚΑΣ στο χέρι….

Από τα έπιπλα Σκουρόπουλος της Κολιάτσου στη παρέα που κάνουμε αναγκαστικά για να κερδίσουμε τη διασκέδαση της βραδιάς.

 Το ξεκίνημα μετά το λουκέτο που έβαλε στα έπιπλα Σκουρόπουλος για όσους Κορίνθιους τον θυμόνται στην Κολιάτσου(φαντάζομαι θα είχε πληρώσει όλα τα νοίκια) πήγε να κάνει τον Νομάρχη το 1994.

 Αφού πήρε το συνταρακτικό ποσοστό του 5% θέλησε να κάνει τον εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ του 1995.

 Αλλά και εκεί δυσκολέψανε τα πράγματα και πήρε προς βοήθεια μια κυρία αρχικά ως συνεταίρο στο εκδοτικό του εγχείρημα μιας και είχε αρκετά ακίνητα στο Ξυλόκαστρο της οποίας λίγο αργότερα της φόρτωσε και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εφημερίδας και η γυναίκα κονόμησε. Αφού κυριολεκτικά φαλίρισε ενώ ο Λάμπρου συνέχισε την λαμπρή πορεία του αφού είχε απαλλαγεί και από τις υποχρεώσεις γιατί κινάγανε άλλους και αφού φέσωσε τον αξιολογότατο τυπογράφο τον Θράσο στην Αθήνα αλλά και άλλους βάζοντας ο άντρακλας μπροστά στις υποχρεώσεις τις κατά περιόδους συντρόφους του από Ξυλόκαστρο και την γνωστή Σ.Μ ενώ αυτός δεν τον ήξερε ούτε η εφορία ούτε το ΙΚΑ. Μπράβο

Λάμπρου με την Λαμπρή σου πορεία στα ΜΜΕ. (Ευτυχώς που στα διάφορα site που βγάζεις σε ένα βράδυ δεν χρειάζεται χαρτί- γιατί ούτε σκοινί δεν θα σου εξασφάλιζαν).

 Στη  συνέχεια πούλησε τον τίτλο έναντι ευτελούς ποσού στα χαρτιά ενώ ο ίδιος γέμισε τις τσέπες του με επιταγές δεκάδων χιλιάδων ευρώ γνωστών επιχειρηματιών κορόιδων της περιοχής οι οποίοι νόμιζαν ότι με το πούρο και με το σκάφος που είχαν  με Leasing θα γινόντουσαν εκδότες τύπου Ψυχάρη τότε.

Ξέπλυνε λοιπόν 200,000 ευρώ ο Γιάννης με την Λαμπρή πορεία κάνοντας μάλιστα και τον εργαζόμενο στους νέους ιδιοκτήτες Τον Πιέτρη τον Οικονόμου τον Γεώργαρη  τότε πλούσιους και ένα μεγαλοδικηγόρο πανέξυπνο που την έκανε αμέσως.

Δεν έβαλε μυαλό όμως και αφού βρήκε έτερο θηλυκό κορόιδο ο Λαμπρός Λάμπρου έριξε τα λεφτά στη ΣΦΗΚΑ εβδομαδιαία τότε εφημερίδα που και πάλι του έμεινε το κεντρί στο χέρι και έχασε και τα ξεπλυμένα χρήματα.Αυτά σαν πρώτη δόση Λαμπρέ Λάμπρου.Μήπως θέλεις να δημοσιεύσουμε και το ιδιωτικό συμφωνητικό που πήρες από τα κορόιδα τα λεφτά;;;Ή καμία επιταγή 15.000 ευρώ χωρίς τιμολόγιο αφού είπαμε  από το 1998 δεν γνωρίζεις ότι η εφορία Κορίνθου πήγε στην Πατρών από την Αποστόλου Παύλου.

Σ.Σ «Στο σπίτι του Κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…»

Σεβόμαστε όμως ότι κάθε βράδυ πρέπει να διασφαλίζεις την διασκέδαση σου. Για να κατεβάζει το μυαλό σου φρέσκες ιδέες το πρωί.

Έχει και συνέχεια….

Θ.Κ

Διαβάστηκε 7658 φορές