Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 13:15

« Ο Τατούλης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τους “κοριούς στον κόρφο του και θέλει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ;”», ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Μια φυσιολογική και απαραίτητη συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και της αιρετής Περιφέρειας για την οργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο, ο κ. Τατούλης προσπάθησε να την καρπωθεί για ιδιοτελείς σκοπούς.
Έτσι φρόντισε να ανακοινώσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, μιας και αμφισβητείται από τους φυσικούς του πολιτικούς συμμάχους αλλά και επειδή είναι σε πανικό και δεν μπορεί ορθά και λογικά να αντιμετωπίσει ούτε τους «κοριούς στον κόρφο του».
Ο κ. Τατούλης εκφράζει ό,τι παλαιό και αρρωστημένο έρχεται από το ξεπερασμένο πολιτικό σύστημα και ούτε γι’ αστείο να μην ψάχνει να βρει επαφή με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση με δημοκρατικές, συμμετοχικές, διαφανείς διαδικασίες προς το συμφέρον της ανάπτυξης και των πολιτών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ
Καλαμάτα 2/4/ 2018

Διαβάστηκε 1303 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.