Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:05

Φρίμης Balboa

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Ρινγκ τα προαύλια των Εκκλησιών

 

 

Τελικά φαίνεται ότι ήταν τυχερός ο Ραψωματιώτης ή τέλος πάντων ευτυχώς που  συμβιβάστηκε για να προλάβει τα χειρότερα να πάρει ο Μπίτζιος την θεσμική θέση του  υπεύθυνου των επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Κορινθίας γλύτωσε τα χειρότερα.

 

 

 Όμως σίγουρα στην απόφαση του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη καθοριστικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξαν τα  τεσσάρα μεταπτυχιακά  που έχει ο Μπίτζιος στην διοίκηση των επιχειρήσεων μετά την Πάντειο που τελείωσε και δεύτερον  η μεγάλη του διεθνής γλωσσομάθεια(δυσκολεύεται λίγο στα Ελληνικά το χθες το  γράφει εχθές σε λίγο θα βγάλει Ελληνικό λεξικό τύφλα να χει του Μπαμπινώτη).Βέβαια προς στιγμήν δοκιμάζει όλες του αυτές τις γνώσεις στο νυχτερινό του πολιτιστικό κέντρο στο Χιλιομόδι.

 

Τελευταία όμως φαίνεται να χει πάρει και λίγο από τις πολιτιστικές δράσεις και ευαισθησίες του συντοπίτη του Γ.Οικονόμου (Μοντέρι) προέδρου στο δήμο Κορινθίων των πολιτιστικών αθλητικών και κοινωνικών δομών και σκέπτεται να οργανώνει και πυγμαχικούς αγώνες .

Όμως επειδή στερείται κατάλληλου τέτοιοι χώρου το Χιλιομόδι φαίνεται ότι διαλέγει προαύλια εκκλησιών έτσι πιθανόν εξηγείτε (εκτός αν δεν ήταν ξάστερος) χθες το απόγευμα που τελικά δεν κατάφερε να πείσει τον Δήμαρχο Κορινθίων Α.Πνευματικό να εξασκηθεί λίγο στο προσφιλές αυτό άθλημα γι αυτό και σήμερα σε προσωπική του ανάρτηση επανήλθε (παρότι έφαγε το κράξιμο της Αρκούδας από τους Χιλιομοδιότες χθες ο Μπίτζιος) και αμετανόητος ανήρτησε

 

 

 

 

 

ΣΣ Καλά Φρίμη στους επόμενους αγώνες να πάρεις για διαιτητές ή  τον Γιάννη τον Λάμπρου ή κανέναν κουμπάρο σου. Προχωράτε όλοι μαζί.. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται βάλτε μεγάλες κάλπες μην ξεχειλίσουν από τα ψηφοδέλτια  θα σας ψηφίσουν όλοι…

Θ.Κ.

Διαβάστηκε 2513 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:10