Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 15:20

Ποδοσφαιρική 11άδα υποψήφιων Δημάρχων για τον Δήμο Κορινθίων- Γράφει ο Θ.Κ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε σήμερα δημόσια σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμμαχίας πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου, Βασίλης Πανταζής. Χαρακτηριστικά, ο κ. Πανταζής ερωτηθείς και για τον χρόνο και το πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας των Δημοτικών εκλογών, δήλωσε ότι είτε με την απλή αναλογική όπως φαίνεται ότι τελικά θα ισχύσει, είτε με το υπάρχον εκλογικό σύστημα που έγιναν οι προηγούμενες εκλογές, ο Βασίλης Πανταζής είπε ότι έχει ήδη ξεκινήσει να φτιάχνει τον εκλογικό του συνδυασμό σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων, το μόνο που ‘ξέχασε’ και αυτός είναι να δηλώσει παραίτηση από τον συνδυασμό της συμμαχίας πολιτών (κολλητών) του Βασίλη Νανόπουλου ή ακόμα και να παραιτηθεί από δημοτικό σύμβουλος στον Δήμο Κορινθίων. Έτσι λοιπόν, προσθέτουμε ονόματα και φτιάχνουμε την 11άδα της ομάδας υποψήφιων Δημάρχων για τις εκλογές του 2019. Παραθέτουμε λοιπόν τα ονόματα που έχουν ανακοινώσει έως τώρα: Πνευματικός Αλέξανδρος-νυν Δήμαρχος-, Βασίλης Νανόπουλος, Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος, Τιμολέων Πιέτρης και Μιχάλης Καρακάσης από την σύνθεση του νυν Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι  Βασίλης Πανταζής, Νίκος Σταυρέλης και Χρήστος Χασικίδης,  έχουν ανακοινώσει ήδη την κάθοδό τους ως υποψήφιοι Δήμαρχοι, ενώ αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσουν την θέση τους ως προς την διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου στον Δήμο Κορινθίων ο  πρώην βουλευτής Κορινθίας Κώστας Κόλλιας, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης, καθώς και ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Πιτσάκης. Χωρίς να αποκλείσουμε, βέβαια, και άλλες υποψηφιότητες όπως των πρώην Δημάρχων Σαρωνικού κυρίων Λέκκα και Τόγια, αλλά και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  δύο ακόμη υποψηφίων που αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη σε αυτούς που ήδη έχουν ανακοινώσει. Συμπέρασμα, έχουμε σίγουρα μία 11άδα, αλλά ακόμη και ... αναπληρωματικούς.

 

Σ.Σ. Όλοι φυσικά οι Κορίνθιοι με μία φωνή φωνάζουν ότι θέλουν Δήμαρχο τον Μπίτζιο, αν όχι Υπουργό Δημοσίας Τάξεως της ΝΔ (τύφλα να χει ο Κικίλιας) αν τελικά βγει κυβέρνηση στις πολιτικές εκλογές η ΝΔ. Θα είναι υπόδειγμα δημοκρατικής εφαρμογής της τάξεως και της νομιμότητας στην Ελλάδα αυτός, με Υφυπουργό τον Οικονόμου και τον Πιτσάκη. Και φυσικά με Υπουργό Τύπου και ΜΜΕ, τον Γιάννη Λάμπρου. Θα είναι αχτύπητη Υπουργική ομάδα.

 

Θ.Κ.

Διαβάστηκε 1381 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.