Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 11:32

Β.Νανόπουλος : Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος……..!!! να μπαίνει στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου (Βίντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βασίλης Νανόπουλος: Ο άνθρωπος που έζησε το όνειρό του βαθιά μεταμεσονύκτια στις 26-5-2014 έστω για ένα λεπτό, ρίχνοντας τα πυροτεχνήματα ( είτε για να μην του λήξουν είτε γιατί δεν θα του χρειαστούν), αισθάνθηκε έστω και για λίγο μεταμεσονύκτια ότι κέρδισε τις εκλογές και έγινε Δήμαρχος της Κορίνθου (με την συμμαχία  κολλητών).

Κατάφερε 3.5 χρόνια μετά, απερχόμενος και από την τελευταία θεσμική θέση που του έμεινε, να δημιουργήσει 5 συνδυασμούς υποψηφίων στο Επιμελητήριο Κορινθίας και να προκύψει από αυτό ένα Πρόεδρος, ο Παναγιώτης Πιτσάκης. Ο συνδυασμός ο οποίος έγινε Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Κορινθίας με μόλις 168 ψήφους στους 1.800. Και που αύριο πάει στα δικαστήρια τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου για να καταφέρει να τον εκπαραθυρώσει ή να τον στείλει στο υπόγειο του κτηρίου του Επιμελητηρίου, μιας και ο Πρόεδρός του, όλως τυχαίως, κατέβηκε σε άλλον συνδυασμό στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Για όλα αυτά ο κ. Νανόπουλος δεν γνωρίζει τίποτα και φυσικά τον καταλαβαίνουμε. Πως να πάει να υπερασπιστεί το δίκιο του Εμπορικού Συλλόγου απέναντι στον Πρόεδρο Παναγιώτη Πιτσάκη των 168 ψήφων (βοήθησε φυσικά ο Σπηλιωτακάρας, ο Λιβάνης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), αύριο στα ασφαλιστικά μέτρα, όταν την Δευτέρα στο Διοικητικό Συμβούλιο έχει απολογισμό και παραδόσεις της Αναπτυξιακής και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επί Νανόπουλου το 2007.

Είχε αργήσει να εμφανιστεί σε ΜΜΕ αλλά και πάλι σπέρνει θύελλες ο Βασίλης Νανόπουλος, πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων.

Σήμερα το πρωί μετά από μία εισαγωγή του Νίκου Νικολόπουλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με την μη συγκατάθεση του κ.Νανόπουλου να είναι μάρτυρας στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου στις δικαστικές υποθέσεις του με τον Παναγιώτη Πιτσάκη εμφανίστηκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος.

Απάντησε λοιπόν πως το ότι δεν πάει μάρτυρας δεν συνδέεται με την έγκριση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου αλλά και της Αναπτυξιακής του 2017 από την συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου την Δευτέρα .

Η συζήτηση συνεχίστηκε σχετικά με μία ατάκα off κάμερας του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Πιτσάκη στην τελευταία του συνέντευξη τύπου σχετικά με την παρουσία των ΜΜΕ στις συνεδριάσεις του ΔΣ. Και επειδή η ατάκα ήταν ιδιωτική σεβόμαστε το προσωπικό δεδομένο και δεν την αναφέρουμε πάντως δεν ήταν καθόλου κολακευτική …….

Εκεί λοιπόν ο κ.Νανόπουλος ανέβασε τους τόνους του και είπε πως δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να μπαίνει μέσα στις συνεδριάσεις.

Και ρωτάμε λοιπόν τον κ.Νανόπουλο :

Ποιοι είναι οι τυχάρπαστοι;
Μήπως οι τυχάρπαστοι είναι οι έμποροι και οι επιχειρηματίες που περιμένουν να ενημερωθούν για τα χρήματα του Επιμελητηρίου;
Μήπως η κύρια πηγή εσόδων της Αναπτυξιακής είναι το Επιμελητήριο;
Τι λέει ο νόμος για τις συνεδριάσεις αναφορικά με τα ΜΜΕ;
Μήπως ο νόμος λέει πως ακόμη και ένας να αρνηθεί την έξοδο των ΜΜΕ είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να το σεβαστούν;
Θα ήταν χαρά μου να φιλοξενήσω την άποψή σας κ. Νανόπουλε …..

Σε ότι αφορά την συνεδρίαση της Δευτέρας εμείς θα είμαστε εκεί να καταγράψουμε όπως κάνουμε πάντα τι κάνουν αυτοί που ψήφισαν οι 1.800 επιχειρηματίες του νομού Κορινθίας !!!

Σε ότι αφορά εσάς κ.Νανόπουλε οι παλιοί έλεγαν πως πρέπει να σπάσεις αβγά για να κάνεις ομελέτα, αλλιώς δεν γίνεται !!

Ας θυμηθούμε και την στιγμή που νόμιζε ο κ.Νανόπουλος ότι ήταν Δήμαρχος και βιάστηκε να κάνει δηλώσεις !!!

Σοφία Μπαλή

Διαβάστηκε 1769 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 12:23

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.