Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 13:02

Π. Τατούλης: «Κατεβαίνω ανεξάρτητος χωρίς χρίσμα» – Τι δήλωσε πριν λίγο από την Κόρινθο – Γράφει ο Θ.Κ. (Βίντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το προχθεσινό ‘άδειασμα’ του Πέτρου Τατούλη από την ΝΔ δια στόματος Λ.Αυγενάκη, σήμερα από την Κόρινθο ο Πέτρος Τατούλης έπιασε την μοναδική πια στήριξη που του απέμεινε. Αφού πέρασε το 2010 με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και το 2014 με την στήριξη της ΝΔ, τώρα έπιασε την στήριξη του … ανεξάρτητου, μιας και δεν του έμεινε κάποιο άλλο κόμμα (που να πάει προς το ΚΚΕ, προς την Χρυσή Αυγή ή και στην πόρτα που έφαγε από τον ΣΥΡΙΖΑ;).

Είπε λοιπόν σήμερα, μέρα του Περιβάλλοντος, ότι ποτέ δεν πήρε χρίσμα και δεν ζήτησε στήριξη από κάποιο πολιτικό κόμμα (θέλω να δω το πως θα τοποθετηθούν πια ο Καλλίρης, ο Πετρίτσης, ο Μπουκουβάλας, ο Κατσίρης, η Παναγιωτοπούλου και όλοι οι υπόλοιποι λεβέντες νεοδημοκράτες). Πάντα, όπως είπε, έπαιρνε τις εκλογές ως Περιφερειάρχης με την προσωπικότητά του και με το σπαθί του, ποτέ στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, ούτε το 2010 ούτε  το 2014 δεν υπήρχαν υπουργάρες (Κωνσταντινόπουλοι, Μανιάτηδες κ.α.).

Έτσι λοιπόν και τώρα ισχυρίζεται, σήμερα από την Κόρινθο, ότι με το σπαθί του και με την προσωπικότητά του, με το έργο του και τους ακομμάτιστους συνεργάτες του και πάλι θα τον ψηφίσουν οι Πελοποννήσιοι. Και φυσικά δίπλα του, καμάρωνε ο Παπαγγελόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και ο Γκίκας, φορώντας το γυαλί του, από την ΝΔ.

Πόσο άραγε πολιτικά υπερήφανοι θα αισθάνονται; Όπως και οι υπόλοιποι που υπέγραψαν μεταμεσονύχτια το δελτίο τύπου στήριξης, προεξάρχοντος της θεσμικής κυρίας Παναγιωτοπούλου..;

Μπράβο σας, ο πολιτικός σας αγώνας με το σκεπτικό Τατούλη, σίγουρα, πολύ γρήγορα, θα δικαιωθεί.

 

Σ.Σ. Με αφορμή την σημερινή παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, γιατί δεν ζήτησε στήριξη από την κ. Λυμπεροπούλου των ‘Οικολόγων Πράσινων’;;

 

Θ.Κ.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστηκε 1351 φορές

Πολυμέσα