Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 11:55

Θύμα απόπειρας κλοπής έπεσε ο μπαρμπα-Γιώργος Μουρούτσος και η 'βιομηχανία' της μπύρας του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα άτυχα παράσιτα ( όπως αποκάλεσε τους επίδοξους λήστές ο μπαρμπα-Γιώργoς) αφού περιπλανήθηκαν στους δαιδαλώδεις χώρους της βιομηχανίας μπύρας Canal του μπαρμπα-Γιώργoy, στα Κρητικά Κορίνθου, τελικά ανακάλυψαν την ταμειακή μηχανή η οποία ατυχώς για αυτούς δεν είχε σεντς. Φαίνεται ότι ο μπαρμπα-Γιώργoς, αν και ξημερώματα Παρασκευής, δεν είχε πουλήσει κανένα λιανοπούλι μπουκάλι Canal την Πέμπτη μέχρι το απόγευμα ή στάθηκε τυχερός και είχε πάρει το παραδάκι με αποτέλεσμα να πάει χαμένος ο κόπος για τα … παράσιτα.

Αφού διαφήμισε το γεγονός την Παρασκευή δίνοντας αποκλειστικές εικόνες σε μέσα ενημέρωσης όπου διαφημίζει και την μπύρα του και βρίσκοντας ακόμη μία ευκαιρία για δημοσιότητα, αφού φυσικά είχε και τύχη βουνό (κάποιες κλειδαριές πιθανόν να χρειάστηκε μόνο) μοίρασε και το υλικό από τις κλειστές κάμερες για να πετύχει μεγαλύτερη προβολή στον εκλογικό αγώνα του ίδιου για τον Δήμο Κορινθίων και για τον συνδυασμό του κ. Σταυρέλη.
Δεν έδειξε όμως πιθανολογούμενο υλικό από τις κάμερες που να δείχνει αν τελικά οι επίδοξοι κλέφτες (παράσιτα κατά τον μπαρμπα-Γιώργο) πήγαν να δοκιμάσουν και καμία Canal μπύρα μιας και μπορεί να δίψασαν μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν τις πόρτες.. Εκτός και αν δεν βρήκαν κλειδί να τις ανοίξουν ή πιθανόν δεν τους 'άρεσε' η γεύση της Canal.
Τέλος, εδώ στάθηκε άτυχος ο μπαρμπα-Γιώργος μιας και αν δεν είχε συνταξιοδοτηθεί από το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου ο νυν πρόεδρος των Αρκάδων κ. Κουρεμένος θα είχε ζητήσει από τον ίδιοπροσωπικά να αναλάβει την άμεση διερεύνηση τη υπόθεσης για να συλλάβει του επίδοξους κλέφτες (παράσιτα).

Σ.Σ. Καλά βρε μπαρμπα-Γιώργο, εκείνος ο ανιψιός σου που ήταν; Δεν άκουγε τον συναγερμό που είναι μέσα σε όλα τα κόλπα να πιάσει αυτούς που τόλμηαν να εισβάλλουν στην βιομηχανία της μπύρας σου; Ή είναι πολύστενοχωρημένος και απέχει μετά τα τελευταία γεγονότα;
Θ.Κ.
Διαβάστηκε 15417 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.