Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 10:40

Διαφημίζοντας μπύρα, στον αφρό τον Μουρούτσο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει όπως λέει και το συγκεκριμένο τραγούδι που θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά κ. Μουρούτσο μιας και ανήκετε στο παλαιό κραταιό ΠΑΣΟΚ.

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου του κ. Μουρούτσου

Αλήθεια συγκινήθηκα πράγματι με την φράσης σας ότι με την βοήθεια του Θεού και την εργασία σας έχετε φτάσει στην πολυτέλεια. Χαίρομαι βέβαια που δεν είμαι από αυτούς που σας χρωστάνε όπως λέτε και χαίρομαι επίσης πολύ περισσότερο που δεν είμαι από αυτούς που στα διαδικτυακά τους φιλοξένησαν το δελτίο τύπου σας δίπλα στην μακέτα της διαφήμισης της μπύρας σας, που πιθανολογούμε περνάνε κάθε μήνα από το ταμείο σας (θέλουμε να πιστεύουμε όχι ως ικέτες).

Κλείνω με δυο λόγια ακόμα, τα έχω πει δημόσια σε όλους, είτε αυτοδιοικητικούς είτε πολιτικούς. Και φαίνονται φυσικά  και στα δύο παρακάτω βίντεο τα οποία δημοσιεύουμε με παλαιότερες δηλώσεις δημόσιες δικές σας. Ο εχθρός σας είναι το πλούσιο αρχείο των μέσων μαζικής ενημέρωσης το οποίο δυστυχώς για σας δεν είναι στον υπολογιστή σας για να μπορέσετε να το διαγράψετε. Σας καταλαβαίνουμε ότι για να αμυνθείτε πρέπει να εφεύρετε εχθρικά μέσα τα οποία σας προσβάλουν με χυδαιότητα και άλλα τέτοια σαν αυτά που σας έγραψε πιθανόν ο γνωστός έμμισθος κονδυλοφόρος (δεν έχω καταλάβει γιατί άργησε 15 μέρες, πρέπει να είχε δουλειά στα μανάβικα της Βόχας).

Εγώ κ. Μουρούτσο, ούτε έμμισθος κονδυλοφόρος κανενός είμαι, ούτε θα πρέπει να διαφημίζω την μπύρα σας ή τα σιδηροϋδραυλικά σας για να πρέπει να σκέφτομαι κάτι αυτονόητο που είναι στους Κορίνθιους πολίτες, αν πρέπει να το γράψω ή να το σχολιάσω. Και εν τέλει έχω την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να ζητήσω την άδειά σας.

Αντί λοιπόν, να φωνάζετε τους γνωστούς σφουγγοκωλάριους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που διαφημίζουν όλως τυχαίως και τις επιχειρήσεις σας για να δίνετε συνεντεύξεις και φυσικά να μην σας ρωτάνε περίεργα πράγματα, ελάτε όποτε θέλετε, δημόσια σας καλώ, στην εκπομπή Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ την μεθεπόμενη Τρίτη που ξεκινάω και πάλι τις εκπομπές μου για να είστε ο πρώτος μου καλεσμένος. ‘Δέχομαι και όρους’ να σας υποβάλω όποιες ερωτήσεις θέλετε αλλά θα αποδεχθείτε δημόσια να απαντήσετε σε όσα θα σας ρωτήσω κι εγώ.

Σ.Σ. Για τους μαχητικούς συναδέλφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης η λέξη σφουγγοκωλάριος  είναι με την ερμηνεία του όρου βασιλικός επίτροπος.. Έτσι, για να μην ‘παρεξηγηθούμε’.

 

Θ.Κ.

Διαβάστηκε 5364 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 10:59

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.