Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 15:33

Ακόμη και τις ρόμπες κατάσχεσαν από το Υδροθεραπευτήριο του Λουτρακίου - Ακόμη φορτώνουν πράγματα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατάσχεσε και πήρε ακόμη και τις ρόμπες και τα μπουρνούζια, ο εργολάβος Γ.Βλάχος από το Spa Λουτρακίου. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται η ίδια διαδικασία μετά την 23η Απριλίου, μέρα που γιόρταζαν και ο Δήμαρχος και ο εργολάβος.

Μερικούς μήνες μετά, ξανά θεατές στο ίδιο έργο,  μαζέψανε ότι είχε αγοραστεί μετά την προηγούμενη κατάσχεση. Πρέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, να έμειναν μόνο οι πισίνες με τα νερά. Ούτε κρεμάστρα δεν έμεινε!

Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, αφού επιτρέπει στους σκουπιδοεργολάβους να γεμίζουν τα Γεράνεια με σκουπίδια στην νέα χωματερή που έφτιαξε για τα σκουπίδια των Λουτρακιωτών από όλη την Πελοπόννησο (και σήμερα είχαμε και νέα αυτόφωρα) και αφού μοιράζει ‘νόμιμες’ αναθέσεις στην LTO του Καραβούλη και των υπολοίπων και πηγαίνουν ‘νόμιμα’ κάπου 100.000 ευρώ τον χρόνο σε άρτον και θέαμα, δεν μπορεί να δώσει ούτε ευρώ στο γνωστό κατασκευαστή, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια παλεύει να πάρει κάπου 6-7 εκατομμύρια που του χρωστάει η επιχείρηση του Δήμου και ο ίδιος ο Δήμος.

Ελπίζουμε μόνο να μην δούμε τα φορτηγά του εργολάβου να παρκάρουν και έξω από το γρανιτένιο Δημαρχείο και τους εργάτες να φορτώνουν και το γραφείο του Δημάρχου.

Άντε Γιώργο έρχονται και εκλογές, σιγουρεύεις την επανεκλογή σου.

 

Σ.Σ. Μάλλον, όπως μάθαμε και το διερευνούμε ακόμη, τα πράγματα που κατάσχονται είναι τα ίδια που είχαν κατασχέσει και την προηγούμενη φορά, τον Απρίλιο, και που με κάποιο τρόπο τα μετέφεραν πίσω.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι από αύριο το Super θα είναι εκεί και όποιο απορριμματοφόρο όχημα ανεβαίνει, εκτός του Δήμου, θα γίνεται αυτόματα καταγγελία στο Α.Τ. Λουτρακίου και στο τμήμα Περιβάλλοντος του Τατούλη.

 

Θ.Κ.

*Η φωτογραφία είναι από το loutraki365.gr

Διαβάστηκε 1541 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 15:43

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.