Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 08:53

«Οι φωνές της Νίκαιας» τραγουδούν με τη Χορωδία «Τελέσιλλα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» ξεκίνησε τη νέα χορωδιακή χρονιά με κέφι, αγάπη για το τραγούδι και πολλά νέα μέλη.

Σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» η «Τελέσιλλα» υποδέχεται τη γαλλική χορωδία της Νίκαιας της Γαλλίας «Les voix de Nice». Πρόκειται για μια μεικτή, τετράφωνη χορωδία, που κάθε χρόνο, με τους 150 περίπου χορωδούς, συμμετέχει σε εκδηλώσεις – συναυλίες ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Έχει τραγουδήσει στη Γαλλία και σε αμέτρητες πόλεις του εξωτερικού. Το ρεπερτόριό της αποτελείται από σύγχρονα γαλλικά και ξένα τραγούδια, λειτουργικά και κλασικά άσματα, negro spirituals καθώς και παραδοσιακά, με έμφαση στη μουσική παράδοση της Νίκαιας. 

«Οι φωνές της Νίκαιας» συμμετέχουν με 12 τραγούδια στην εκδήλωση και η Χορωδία της «Τελέσιλλας» με 5 χαρακτηριστικά ελληνικά τραγούδια.

Στο τέλος και οι δυο χορωδίες θα συμπράξουν στο τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι «Τα παιδιά του Πειραιά». 

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος «Τελέσιλλα», ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και το τουριστικό γραφείο του Samer Boustani(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1154 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.