Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 17:35

Δήμος Σικυωνίων : Παράσταση νίκης για τον Κώστα Σαρχάνη – Η επίσημη πρώτη του (Βίντεο-Εικόνες) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών τιμώντας την επίσημη πρώτη εμφάνιση του Κώστα Σαρχάνη, ως Υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Σικυωνίων και δίνοντας του μία ξεκάθαρη παράσταση νίκης λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Η παρουσίαση του συνδυασμού του, αλλά και η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του πραγματοποιήθηκε χθες 6 Μαρτίου στο Κιάτο, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάλλιος».

Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού

Γεώργας Χρήστος (Πάντσο Βίλα) – Πρόεδρος Α.Σ. Κιάτου-Τραγάνας

Δέδες Κώστας – Εκτελωνιστής

Κακαβάκη Φωτεινή – Εκπαιδευτικός

Κατσινέλης Δημήτρης – Ιδιωτικός υπάλληλος

Λαμπράκη Μάγδα – Έμπορος

Λεβιδιώτη Σοφία- Ιδιωτική υπάλληλος

Μηλιώτης Γεώργιος – Κοινωνιολόγος

Μπακόλιας Παναγιώτης (Τάκης)– Εμπορία γεωργικών εφοδίων

Παπαβασιλείου Νίκος – Οικονομολόγος

Πιστεύος Νίκος– Αστυνομικός

Σωτηρόπουλος Μιχάλης – Ιδιωτικός υπάλληλος

Τόλος Ανδρέας–Στρατιωτικός

Το μήνυμα του Κ.Σαρχάνη: «Η ομαδική δουλειά και ο σεβασμός στον δημότη κάνουν τη διαφορά»

Γνωρίζω τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι δημότες που πιστεύουν σε εμένα ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Είμαι όμως αποφασισμένος να τον διανύσω μέχρι τέλους.Δήμος είναι όλοι οι δημότες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν και όχι μόνο ο Δήμαρχος. Όλοι μαζί χαράζουμε την πορεία για την επικράτηση των υγειών δυνάμεων στον τόπο μας. Συνεπώς, στηρίζω την υποψηφιότητα μου στην ομαδικότητα πιστεύοντας ότι για κάθε πρόβλημα στον Δήμο δεν υπάρχει απλά μία λύση αλλά η καλύτερη δυνατή λύση.

Επιζητώ λύσεις που θα είναι αποδεκτές από όλους με γνώμονα το κοινό συμφέρον και μόνο. Οι νέοι άνθρωποι έχουν χρέος να είναι οι δημιουργοί  καθετί καινούργιου τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική δράση. Δεν επικρίνω μόνο το παλιό πολιτικό σκηνικό στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να προσαρμοστεί στις κοινωνικές αξίες της ειλικρίνειας και του αλληλοσεβασμού. Τίποτα όμως δεν χαρίζεται αλλά όλα κατακτώνται με κόπο και προσπάθεια.

Συγκρουόμαστε με κατεστημένες λογικές και ατομικά συμφέροντα που χρόνια τώρα υποβαθμίζουν την έννοια της πολιτικής στα μάτια των δημοτών.Θέλω να παρακινήσω όλους του δημότες να συμμετέχουν ενεργά στις πολιτικές διαδικασίες κάνοντας τις δικές τους προτάσεις με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας τους. Εγώ θα είμαι πάντα παρών ώστε να τους βοηθώ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πολιτική δεν ασκείται μόνο σε προεκλογικές περιόδους ούτε αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα για να υφαρπάζονται οι ψήφοι των δημοτών. Ο πολιτικός καταναλωτισμός μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει στην κοινωνία και πάντα αποκαλύπτεται μετεκλογικά ότι αποτέλεσε ένα θέαμα με σύντομη ημερομηνία λήξης. Τις ίδιες απόψεις έχουν και οι συνεργάτες που με πλαισιώνουν τους οποίους και θα παρουσιάσω στην προεκλογική μου συγκέντρωση.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την πρώτη προεκλογική ομιλία του Κώστα Σαρχάνη:

Διαβάστηκε 2838 φορές

Πολυμέσα