Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 14:31

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.. ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από σήμερα εγκαινιάζουμε σχεδόν καθημερινά σε αυτή τη σελίδα την παρουσίαση μιας αληθινής ιστορίας που πολλοί θα την καταλάβουν, θα την εννοήσουν, θα εθυμήσουν ενδεχομένως αλλά για ευνόητους λόγους δεν γράφουμε ονόματα. 

Το"κοράκι" τα 150 τετραγωνικά και η αχλαδιά.. 

Επειδή όλοι γνωριζόμαστε εδώ στην Κόρινθο και όλοι γνωρίζουμε ορισμένους τύπους (τα επονομαζόμενα κοράκια των πληστηριασμών) και ειδικά εως ότου οι πλειστηριασμοί μετακινηθούν από τις αίθουσες των Δημαρχείων στα δικαστήρια.  Οι συγκεκριμένοι δεν άφηνα πλειστηριασμό για πλειστιριασμό και κάθε Τετάρτη βρισκόντουσαν στις αίθουσες των Δημαρχείων όχι μόνο φυσικά της Κορινθίας αλλά σχεδόν όλης της Ελλάδος. Παλαιότερα τους λέγαμε κοράκια των πλειστηριασμών τώρα τους λέμε "επενδυτές". 

Και αρχίζουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι της σημερινής ιστορίας που όλοι θα καταλάβετε πιστεύουμε το όνομα και ειδικά εσείς που ενδεχομένως θα τους είχατε συναντήσει στις συγκεκριμένες διαδικασίες πλειστηριασμών ακινήτων μέχρι και το 2010, τότε που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. 

Ένας λοιπόν γνωστότατος, άλλωστε δεν ήταν και πολλοί 4-5 συνολικά στην Κορινθία, κανα δύο έχουν συγχωρεθεί και έχουν πάει στον Παράδεισο ( από τις θεάρεστες πράξεις τους) αλλά υπάρχουν ακόμα μερικοί που ζουυν αλλά έχουν μεταφέρει και στη 2η  γενιά το "επενδυτικό" τους σπορ.

Έμαθε λοιπόν ο γνωστός "επενδυτής" διότι είχε καλά αυτιά μέσα στις τράπεζες τότε διότι είχε καλά αυτιά, ότι ενός δύστυχου εδώ πατριώτη μας Κορίνθιου βγάζανε 6 στρέμματα σε προνομιακή περιοχή της Κορίνθου έναντι μόλις 15.000 ευρώ. Αμέσως τίναξε τα φτερά του το "κοράκι" σου λέει ευκαιρία...

Έσπευσε λοιπόν το "κοράκι" στη συγκεκριμένη αληθινή ιστορία, έδωσε προσφορά, πήρε τσάμπα όπως πίστευε το ακίνητο των 6 στρεμμάτων αλλά αναγνώστες μου είχε γίνει ένα μικρό λάθος.. Το είχε πάρει το δημόσιο γιατί πέρναγε ένας δρόμος από εκεί και τελικά είχαν μείνει μόνο 150 τετραγωνικά μέτρα μια γκορτζοαχλαδιά και έτσι την πάτησε ο "έξυπνος κόρακας". 

Το τι έγινε; Ενδεχομένως ακόμη να είναι υπόθεση στα δικαστήρια διότι τον έπνιξε το δίκαιο τον "κόρακα" και στράφηκε εναντίον της συμβολαιογράφου που δεν είχε δει πως ήταν 6 στρέμματα, παρα μόνο 150 τετραγωνικά μέτρα. 

ΣΣ: Όποιος στείλει το όνομα του στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook θα κερδίσει μια παρουσίαση στην εκπομπή μου.. για να πούμε και τα υπόλοιπα. 

Διαβάστηκε 1390 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.