Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 16:21

Περιφερειακές «εντασεις» στην εκπομπή Πελοπόννησος Σημερα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εντάσεις δημιουργήθηκαν στη χθεσινή εκπομπή του super Πελοπόννησος Σημερα. 

Η θεματολογία της εκπομπής αφορούσε τα προβληματικά έργα, τις αμοιβές των δικηγόρων, τις «ατασθαλίες και αποζημιώσεις» των εργολάβων αλλα και τις εξελίξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Καλεσμενοι ήταν όπως δεοντολογικά αρμόζει, από τεσσερις διαφορετικές παρατάξεις. Ο λόγος για τους:

Ντίνα Νικολάκου (θεματική Περιφερειάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής), Νίκος Γόντικας (Επικεφαλής Λαικής Συσπείρωσης Πελοποννήσου) ,Γιώργος Πουλοκέφαλος (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τους «Νέους Δρόμους») και ο Μανώλης Σκαντζός (υπόψηφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» ).

Καποιοι όπως παρακολουθήσατε έχασαν την ψυχραιμία τους, καποιοι τη διατήρησαν, καποιοι μιλήσανε με επιχειρήματα και αποδείξεις καποιοι με αερολογίες όπως μας έχουν συνηθίσει, καποιοι απέφυγαν να αναλαβουν τις ευθύνες τους, καποιοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Οποιος θέλει μπορει να παρακολουθήσει την εκπομπή και να παρει μια γεύση όλων όσων συνέβησαν χθες στο πλατό με συντονιστή τον Θύμιο Καππο. 

ΣΣ: Μια Γερμανική παροιμία (όντας επίκαιρη συνδυαστικά με το πλάνο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Περιφερειακή τράπεζα..) λέει: 

«Οποίος φωναζει, έχασε ήδη» 

Ή όπως λέει και ο απλός λαός για να καταλάβουν και οι Πελοποννήσιοι:

 «φώναζει οποίος δεν εχει τίποτα να πει»

https://youtu.be/rCtnczoHcUo 

Διαβάστηκε 1303 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.