Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 08:04

Κ. Βλάσης: "Όποιος ψηφίσει τον Π. Τατούλη είναι σα να θέλει τον Τσίπρα Πρωθυπουργό" (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο στούντιο του Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ, βρέθηκε χθες ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. 

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με τον Θύμιο Κάππο για την κεντρική Πολιτική σκηνή, ο Κώστας Βλάσης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη απαριθμώντας ακριβώς τους λόγους τόσο για την πολιτική του πορεία όσο και για την ηθική του. 

"Όποιος ψηφίσει τον Πέτρο Τατούλη είναι σα να θέλει τον Τσίπρα πρωθυπουργό" τόνισε ο βουλευτής Αρκαδίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά την εικόνα που δύσκολα ξεχνάει κάποιος στο αναπτυξιακό συνέδριο "αγκαζέ" τον Πέτρο Τατούλη με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έδειξε φανερά τη στήριξη του στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Είναι περίεργο πως ένας άνθρωπος που δεν έχει κατασταλάξει με ποια πολιτική θέλει να εκφράζεται εν τέλει, να ελέγχει την περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Μια περιφέρεια που όπως ο ίδιος ο βουλευτής Αρκαδίας είπε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση. 

" Είναι ηθικό να υπογράφει ο Κύριος Τατούλης και να παίρνει έργα η Οικογένεια του;" 

"Το παρεάκι της Περιφέρειας πρέπει να τελειώσει είτε το θέλουν είτε όχι!"

Με αυτά τα ερωτήματα προς τους Πελοποννήσιους και με αυτές τις σκέψεις ο Κώστας Βλάσης, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί έδειξε φανερά τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. 

" Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας επιτυχημένος Δήμαρχος, αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, άφησε τη σίγουρη θέση του Δημάρχου για το καλό της Πελοποννήσου,  γιατί αυτός ο τόπος έχει την ανάγκη αλλαγής σελίδας."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 2990 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 08:53

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.