Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 09:01

Σ. Μουρίκης: " Ο Π. Τατούλης δεν έδωσε έργο στους Κορίνθιους, αλλά στους φίλους του, στα συστήματα, στο ψηφοδέλτιο του" Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο υπ. Περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μουρίκης με την παράταξη Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα βρέθηκε χθες (Παρασκευή 19/4) στο στούντιο του SUPER TV και στην Εκπομπή Πελοπόννησος σήμερα. 

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο γνωστός σε όλους τους Κορίνθιους Σωτήρης Μουρίκης εξηγεί τους λόγους που τάχθηκε με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα, τη στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις διαγραφές αλλά και τα υποτιθέμενα κομματικά μέλη που τάσσονται υπέρ του Πέτρου Τατούλη, πως υποδέχονται οι Κορίνθιοι τον Παναγιώτη Νίκα, το πρόγραμμα της παράταξης τους, τα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ από την τρέχουσα περιφερειακή αρχή αλλά σχολιάζει και την επόμενη μέρα των εκλογών

Απόλυτος και αντικειμενικός κάτι που δε συναντάμε εύκολα στην πολιτική σκηνή ο Σωτήρης Μουρίκης τόνισε πως ο κόσμος είναι ο απόλυτος κριτής για όλους και μόνο αυτός θα αποφασίσει. 

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος έδειξε έντονα το θαυμασμό του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα, όχι μόνο για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια ως αυτοδιοικητικός, αλλά και για την ηθική του ως πολιτικός μα πάνω από όλα ως άνθρωπος. 

"Ο Π. Νίκας μαζί με εμάς τους περιφερειακούς του συμβούλους κάθε μέρα κερδίζει σε αναγνωρισιμότητα", ξεκάθαρος ο Σωτήρης Μουρίκης, και απόλυτα ειλικρινής εστίασε στο μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης Νίκας, ένα πρόβλημα που μόνο πρόβλημα δεν είναι, αφού ήδη στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που διοργανώνει συσπειρώνει δίπλα του ολοένα και περισσότερο κόσμο που κερδίζει με την απλότητα, τον λόγο του, τον τρόπο του, και σε αυτό βοηθούν καθημερινά οι υποψήφιοι Περιφερειακοί του σύμβουλοι στην Κορινθία.

Όπως τόνισε ο Σωτήρης Μουρίκης: " Εμείς θέλουμε τον απλό κόσμο δε θέλουμε τους επιφανείς" και ανέλυσε λέγοντας χαρακτηριστικά: 

"Ο Πέτρος Τατούλης στην Κορινθία δεν έχει κάνει ούτε ένα αναπτυξιακό έργο να βοηθήσει τον απλό κόσμο, τον λαό της Πελοποννήσου, δεν μπορούμε όμως να μην του αναγνωρίσουμε ότι έχει βοηθήσει τους φίλους του, τα συστήματα, αλλά και τα άτομα που έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο του, ξέρετε έτσι προσπαθεί να κερδίσει την εκλογική μάχη." 

Είναι αλήθεια, πως τα λόγια του Σωτήρη Μουρίκη δεν είναι αβάσιμα, και το χειρότερο είναι πως υπάρχουν αποδείξεις. Πελοποννήσιοι και συγκεκριμένα Κορίνθιοι ξέρετε και μπορείτε να κρίνετε. Παρ' όλα αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο τις αποδείξεις, ενδεικτικά όμως θα σας αναφέρουμε: την Πύλη της Πελοποννήσου, τον Ισθμό μας, που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, το "ατελείωτο" φράγμα του Ασωπού που περισσότερο με το γιοφύρι της Άρτας μοιάζει παρά με φράγμα, το φράγμα του Φενεού, το μουσείο στην Περαχώρα που ακόμα το ψάχνετε Περαχωρίτες και τουρίστες, αλλά και το γνωστό πρόβλημα του οδικού δικτύου. 

"Δεν είχε πρόγραμμα και δεν τον ενδιέφερε" ήταν η μόνη εξήγηση που μπορούσε να δώσει ο Σωτήρης Μουρίκης. 

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος δε δίστασε να αναφερθεί και στον Γιώργο Δέδε αλλά και στον Πελοπίδα Καλλίρη, δύο πρόσωπα που ουκ ολίγες φορές ο Πέτρος Τατούλης έχουμε ακούσει να κατηγορεί δημόσια για τη μη υλοποίηση των έργων. 

"Όταν κάποιος κατηγορεί τους αντιπεριφερειάρχες αυτό δεν τον κοσμεί- ούτε ο Δέδες ούτε ο Καλλίρης τον εμπόδισαν όπως ισχυρίζεται έχει την απόλυτη ευθύνη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο πως δεν έκανε κανένα έργο." 

 Ο Σωτήρης Μουρίκης ολοκλήρωσε τη συνέντευξη του αναλύοντας την επόμενη μέρα, που όπως είπε δε θα είναι μέρα συνδυασμών αλλά ανθρώπων, για να πάει μπροστά η Πελοπόννησος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Διαβάστηκε 4028 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 10:27

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.