Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 15:30

Η Δημοσκόπηση του Δήμου Σικυωνίων- "Άτρωτος" ο Σπύρος Σταματόπουλος Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δημοσκόπηση από την εταιρεία Marc του Θωμά Γεράκη, πραγματοποιήθηκε από τις 12 μέχρι τις 15 Απριλίου στον Δήμο Σικυωνίων για λογαριασμό του peloponnisosnews.gr. Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε από την εκπομπή του SUPER TV Πελοπόννησος σήμερα.

Πρόκειται για μία από τις 13 πιστοποιημένες εταιρίες δημοσκοπήσεων με αξιοπιστία, και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα ο νυν Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ελέγχει ακόμα τα ηνία του Δήμου του και κρατάει γερά στην προτίμηση των Δημοτών. 

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε 400 νοικοκυριά και σύμφωνα με τον Κύριο Γεράκη αφορά ένα πολύ μεγάλο δείγμα. Οι εγγεγραμμένοι του Δήμου Σικυωνίων είναι 25.000 και στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν περίπου 16.000. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δειγματοληψία έγινε μόνο σε Δημότες του Δήμου Σικυωνίων κατα φύλο, ηλικία και γεωγραφική κατανομή. 

Όσον αφορά το πολιτικό κομμάτι και συγκεκριμένα την πρόθεση ψήφου για τις Δημοτικές εκλογές του 2019, ο Σπύρος Σταματόπουλος έχει μεγάλο προβάδισμα με 44,5 %, ακολουθεί ο Μάρκος Λέγγας 18,2 %, ο Κώστας Σαρχάνης με 10,2 %, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου με 7,6 %, ο Βαγγέλης Χουσελάς με 3,9%, και ο Βασίλης Νανόπουλος με 2,2 %.

Την ανάλυση των αποτελεσμάτων και ολόκληρη τη Δημοσκόπηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Διαβάστηκε 14725 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 15:51

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.