Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 14:16

Η Ιωάννα Κασίμη για θέματα Υγεία και Πρόνοιας (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σκοπός και στόχος της νέας περιφερειακής αρχής πρέπει  να είναι η κάλυψη των αναγκών των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόνοιας στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, με τρόπο γρήγορο αλλα και αποτελεσματικό.

Η σημερινή εικόνα είναι πρόχειρη και αποκαρδιωτική.
Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε άμεσα τις νέες τεχνολογίες προκειμένου, να δημιουργεί μία αξιόπιστη και σοβαρή τράπεζα πληροφοριών, που θα είναι πολύτιμο εργαλείο για την χάραξη της περιφερειακής πολιτικής στον τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας.
Προτείνουμε  την δημιουργία  του “κέντρου δικτύωσης κοινωνικών αναγκών”, που θα δίνει την ευκαιρία μιας δυναμικής πληροφόρησης του χάρτη των Προνοιακών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Υγείας που λειτουργούν στην Περιφέρεια, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ενημέρωση του πολίτη για ζητήματα που απασχολούν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες (συνταξιοδοτικά, επιδόματα, βιβλιάρια υγείας, συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φροντιστήριο κλπ).
Το πρόγραμμα θα παρέχει με ψηφιοποιημένο τρόπο τις ενιαίες αιτήσεις και τα δικαιολογητικά σε κάθε πολίτη και φορέα ανάλογα με το αίτημά του.

Διαβάστηκε 945 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.