Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 15:02

Εκδήλωση Συλλόγου Φροντιστών Κορινθίας “Νέο Σύστημα Πανελλαδικών καιΕκδήλωση Συλλόγου Φροντιστών Κορινθίας “Νέο Σύστημα Πανελλαδικών και Επαγγέλματα Αιχμής” Επαγγέλματα Αιχμής” (ΒΙΝΤΕΟ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας, διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στις 10.30 πμ. με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Χρήστο Ταουσάνη, Διδάκτορα Α.Π.Θ., Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα από τις Εκδόσεις Πατάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης», Δαμασκηνού 56, Κόρινθος. Ο Δρ Ταουσάνης θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς για όλες τις νέες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα εισαγωγής, για όλα τα νέα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και τη νέα κατανομή των σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία, βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού. Επίσης, θα παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού, λύνοντας απορίες και σε ειδικά δεδομένα όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, Μετεγγραφές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά. Τέλος, μέσα από πρωτοποριακές έρευνες, θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ειδικότητες και εξειδικεύσεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μ. Εκπαίδευσης του Ν. Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στις 10.30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, «Θωμάς Θωμαΐδης», (Δαμασκηνού 56, Κόρινθος) .

Θέμα: «Νέο Σύστημα Πανελλαδικών και Επαγγέλματα Αιχμής»

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δρ. Χρήστος Ταουσάνης, Διδάκτωρ ΑΠΘ, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, (EMPLOY)

Η παρουσία μας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!

 Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος μιλάει για τα θέματα που θα συζητηθούν στην εκδήλωση: 

Διαβάστηκε 1655 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.