Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 17:04

Έκλεισε τους δρόμους Αργολίδας Τατούλη-Χειβιδόπουλου το ελεγκτικό (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 2018 με δύο αποφάσεις του το ελεγκτικό συνέδριο και στο προσυμβατικό, αλλά και στην Ολομέλεια, έκρινε παράνομη την προγραμματικής σύμβαση 300.000 ευρώ μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναπτυξιακής Αργολίδας Α.Ε.. Και αν ήταν μέχρι εδώ, όλα καλά..

Τυχεροί οι Αργολιδείς που είδαν τον πολιτισμό στην πόρτα τους, έστω και για μία φορά το 2017. Δεν σταματάει όμως εκεί.

Συνεντευξιάζονται ο Τατούλης, ο Χειβιδόπουλος και οι υπόλοιποι μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα, ανεβαίνουν στα πάλκα και στα θέατρα, μεταφέρουν δεκάδες πολιτιστικούς συλλόγους να χορέψουν τσάμικο, ξέροντας ότι δεν θα μπορούσαν να τους πληρώσουν.

Είναι βαρύτατες λοιπόν οι πολιτικές, ηθικές αλλά και ουσιαστικές ευθύνες και του Χειβιδόπουλου και του Τατούλη, που μπροστά στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό όφελος, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και τις αποφάσεις του ελεγκτικού συνεδρίου και εκτέλεσαν κανονικά και το 2018 τους «Δρόμους πολιτισμού» ποζάροντας όπου μπορούσαν να σταθούν γνωρίζοντας και οι δύο, αλλά και οι υπόλοιποι ότι δεν θα μπορούσε να πληρωθεί κανένας από τους προμηθευτές. Προφανώς όμως αυτό ήταν επουσιώδες μπροστά στο εκλογικό έτος που ερχόταν το 2019.

Φυσικά ο Τάσος Χειβιδόπουλος δεν σταμάτησε εκεί.. Και επειδή εμείς δεν φανταζόμαστε ότι ο κύριος Τατούλης δεν ήξερε τίποτα, έστειλε μπροστά στην γκρίνια και την μανούρα που έκαναν οι απλήρωτοι προμηθευτές, να πληρωθούν - άκουσον άκουσον- από μία ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση), η οποία εμφανίστηκε ως κομήτης και τελευταία ως χορηγός.

Το σοβαρότατο αυτό θέμα πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά και της αποκεντρωμένης, με προσωπική παρέμβαση του ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου, Χρήστου Αντωνόπουλου. Την πολιτική ευθύνη λογοτιμίτη Πέτρο Τατούλη, θα την αναλάβεις;; Πότε;;

Διαβάστηκε 6230 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.