Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 13:46

Π. Δημητρόπουλος: "Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες και οι υποψήφιοι στις εκλογές" (ΒΙΝΤΕΟ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην εκπομπή Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ με τον Θύμιο Κάππο μίλησε ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες αλλά και οι υποψήφιοι στις εκλογές. 

Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στο Δημόσιο Δίκαιο. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο ίδιο πανεπιστήμιο με αντικείμενο την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας στην ελληνική έννομη τάξη. Συνεργάστηκε ως ειδικός επιστήμονας με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και είναι ερευνητής στο Ινστιτούτο Συνταγματικών Ερευνών.

Ο Π. Δημητρόπουλος τονίζει όλα όσα πρέπει να προσέξουμε στις ερχόμενες εκλογές και "μικρά" γράμματα που πρέπει να προσέξουν οι πολίτες αλλά και οι υποψήφιοι, απαντά στα ερωτήματα:

Τι ποσόστωση πρέπει να έχουν οι συνδυασμοί και από που εξαρτάται η σταυροδοσία στο τοπικό και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο αναλύοντας την εκλογική διαδικασία με τον Κλησθένη, αλλά και από που εξαρτάται ο αριθμός των σταυρών, πως θα γίνει η κατανομή των εδρών, με ποιον τρόπο προβλέπει ο Κλησθένης τη συνεργασία συνδυασμών και πως μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος. 

Το βίντεο που ακολουθεί απαντά σε όλα τα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί και μεταφέρονται από στόμα σε στόμα για τις καινούργιες εκλογές αλλαγές. 

Διαβάστηκε 2867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 14:08

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.