Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 12:07

Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Παράταξη Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο΄στην Αρκαδία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα, Χρήστος Λαμπρόπουλος ήταν καλεσμένος στην Εκπομπή Πελοπόννησος Σήμερα με τον Θύμιο Κάππο. 

Ο Κ. Λαμπρόπουλος αναφέρει τις θέσεις της παράταξεις του, αλλά και γιατί βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα, κατα τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρει πως η Αρκαδία είναι ο Νομός της Πελοποννήσου με τα μεγαλύτερα προβλήματα, και η παράταξη του Παναγιώτη Νίκα όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο είναι ικανή να υλοποιήσει όσα δεν κατάφερε η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή. 

Με κύριο το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας που το αποκαλέι "τραγικό", τα γενικότερα άλυτα προβλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, την κακή σχέση της Περιφερειακής αρχής με τους Δημάρχους, αλλά και το νόμιμο αν είναι ηθικό είναι τα κύρια που αναλύει ο Χρήστος Λαμπρόπουλος. 

Η Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο αλλά και η Νέα Δημοκρατία θα φέρουν τη νίκη στην Πελοπόννησο αναφέρει χαρακτηριστικά. Δε διστάζει να σχολιάσει και την οικονομική επιτροπή λόγο κάνει και για προεκλογικές "εξυπηρετήσεις" της τελευταίας στιγμής. 

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Διαβάστηκε 969 φορές

Πολυμέσα