Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 12:48

«Οι δυνάμεις του Στράτου Μπίσια... γένους θηλυκού» (φωτογραφίες) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τι κοινό έχει ένα Αρκάς γιατρός, με την Κορινθία, την Α.Ε.Κ, την πολιτική αλλά και το προπατορικό αμάρτημα;

Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά κάποια επαγγέλματα φαίνεται να κουβαλούν γονιδιακά και κοινωνικά μια μεγαλύτερη τάση για.. αμαρτίες!

Ένα από αυτά φαίνεται να είναι το επάγγελμα του γιατρού.

Ένας γιατρός όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει γεμάτος ευχάριστες αμαρτίες και αγάπες που του ομορφαίνουν τη ζωή είναι ο Στράτος Μπίσιας.

Ο γιατρός που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα στην Κορινθία «Πρωτοβουλία» για την Πελοπόννησο, σκαλίζοντας λίγο τη ζωή του ανακαλύψαμε πως παίρνει συνεχώς «Πρωτοβουλίες» και στην καθημερινότητα του.

Ο σοβαρός επιστήμων έχει παντρέψει με άνεση το χιούμορ, την ΑΕΚ, την αγάπη του για την Κορινθία, και προπάντων για την γυναίκα του και την οικογένεια του.

Κι όμως όσο και να μην το πιστεύετε, όσο και να βλέπετε τον αγαπητό γιατρό με το πουκαμισάκι του, είναι αυτός ο γιατρός που πάει όπου τον πάει αυτή και τον κάνει οτι θέλει...

Αυτή η κιτρινόμαυρη θεά όπως την αποκαλεί, τον έχει ανεβάσει στα ύψη, τον έχει κατεβάσει στα πατώματα, αλλά αυτός εκεί πιστός: ΑΕΚ.

Παντού μαζί της σε όλους τους αγώνες σε όλες τις απαιτήσεις, θα λέγαμε πως είναι το οξυγόνο του γιατρού.. Δεν την εγκατέλειψε ούτε όταν κατέβηκε στη Γ Εθνική, δίπλα της σε όλους τους αγώνες, αγωνιστής όπως τον έχει διδάξει ο Αθλητισμός τα προηγούμενα χρόνια!

Ένα γνήσιος Αρκάς, από την Κανδήλα Αρκαδίας, ένα απλό «παιδί» όπως τον χαρακτηρίζουν όλοι όσοι τον ξέρουν, όχι όμως μόνο στην Αρκαδία αλλά και στην Κορινθία όπου και αποφάσισε να εγκατασταθεί!

Πρόκληση γι αυτόν! Άφησε τη ζωή του στην Αθήνα και διάλεξε το Κιάτο Κορινθίας να ζήσει με την Οικογένεια του και να φτιάξει το γραφείο του..

Εδώ ερχόμαστε ξανά στα «πάθη» του Στράτου Μπίσια, απέναντι από τη θέση του γιατρού μια σκαλιστή επιγραφή με τον δικέφαλο και με μεγάλα γραμματα: Α.Ε.Κ

Πως όμως έχει καταφέρει οι μεγαλύτεροι έρωτες του να είναι τρισύλλαβοι; ΑΕΚ- ΕΥΑ.

Το προπατορικό αμάρτημα του Στράτου Μπίσια... Ο λόγος για τη γυναίκα του γιατρού, ο αφανής ήρωας, το στήριγμα του στη ζωή, στη δουλειά και τώρα στην Πολιτική!

Αυτός είναι ο Στράτος Μπίσιας στο Πλευρό του Παναγιώτη Νίκα, ένας γωνιστής στη ζωή και στα γήπεδα, ένας απλός άνθρωπος που ότι κάνει το κάνει με πάθος! Αγαπάει τη ζωή, τους ασθενείς του, την ΑΕΚ την οικογένεια του και πάνω από όλα την ΕΥΑ.

Αυτός ο πολυτάλαντος άνθρωπος που φροντίζει όπως για όλους όσους τον έχουν ανάγκη, αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει κλείσει ποτέ την πόρτα του γραφείου του, θέλει να φροντίσει πλέον και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και να αλλάξει σελίδα με τον Παναγιώτη Νίκα.

Διαβάστηκε 11465 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.