Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 12:36

Μεγάλη νίκη ο Παναγιώτης Νίκας απέναντι στο καθεστώς Πέτρου Τατούλη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκινώντας αυτή την πορεία προς τις εκλογές, ο Παναγιώτης Νίκας θεωρήθηκε τελειωμένος…

Ο υπερόπτης απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης πίστευε, και αυτό το ακούσαμε να το λέει στις ομιλίες του και να το μεταφέρουν τα προσκείμενα σε αυτόν ΜΜΕ της Πελοποννήσου, πως πάει για νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Εννέα χρόνια καθεστώς, έχοντας όλους τους μηχανισμούς δικούς του, κρατώντας δέσμιους πολλούς πολίτες της Πελοποννήσου με μικρο-ρουσφέτια ή ακόμα μεγαλύτερα, ασκώντας εννέα χρόνια πολιτική για εξυπηρέτηση ημετέρων, με τις εταιρείες συμφερόντων της οικογένειας Τατούλη να παίρνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας» από τα έργα της Περιφέρειας, το μόνο που κατάφερε ήταν να περάσει στο δεύτερο γύρο με μηδαμινή διαφορά από τον Παναγιώτη Νίκα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης Νίκας, έχοντας επιδείξει μεγάλο έργο στο δήμο Καλαμάτας (να μην ξεχνάμε ότι εν μέσω κρίσης είναι ο δήμος με την μεγαλύτερη ανάπτυξη), είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα (δεν είναι όλοι ίδιοι) που είχε πιασθεί με νύχια και δόντια στην καρέκλα της, που είχε την κουτάλα και ανακάτευαν την σούπα, και τον πολέμησαν με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους.  Έστησε ένα ψηφοδέλτιο καθαρά αυτοδιοικητικό έχοντας ως στόχο μια καλύτερη Πελοπόννησο.

Σε αυτή την ομάδα του Πέτρου Τατούλη, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιήθηκαν για να μπορέσει ο κ.Τατούλης και οι κολλητοί του να παραμείνουν στην εξουσία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που θα μπορούσαν την επόμενη μέρα να σταθούν δίπλα στον Παναγιώτη Νίκα και να αλλάξουν την Πελοπόννησο.

Η επιλογή την Κυριακή είναι και πολιτική και ηθική.

Πρέπει να μπορέσει να γίνει κατανοητό πως η Πελοπόννησος αξίζει να αλλάξει πορεία και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τον Παναγιώτη Νίκα στο τιμόνι της.

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Διαβάστηκε 3056 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.