Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 16:17

"Οι σταυροί (+) μας ενώνουν και βγάζουν Περιφερειάρχη τον Π. Νίκα" Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένας συνδυασμός  που έχει ξεχωρίσει μετά την εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι η «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο, απέδειξαν πως δεν τους ένοιαξαν τα «κουκιά» αλλά να αλλάξουν σελίδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Παναγιώτη Νίκα.

Είναι 20 και οι 20 είναι πιο ενωμένοι από ποτέ, σαν «γροθιά» έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος, δεν υπάρχει εκλεγμένος και μη, υπάρχει μόνο Παναγιώτης Νίκας.

Αυτοί οι 20, ο καθένας ξεχωριστός, με τη δική του προσωπικότητα και το δικό του ήθος δίδαξε κάτι πολύ σημαντικό: πως στην πολιτική δε χωράνε κόντρες, παρά μόνο το καλό του τόπου μας και η κοινή πορεία για αλλαγή με υπευθυνότητα.

Κάποιοι θα περίμεναν η ανταγωνιστηκότητα να έχει ανεβεί στα ύψη, όμως τους διέψευσαν. Απέδειξαν πως στόχος δεν είναι η καρέκλα και μια θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά όλοι μαζί να πάρουν την «Πρωτοβουλία» να αλλάξει η Πελοπόννησος με τον Παναγιώτη Νίκα.

Χθές, λίγες μέρες μετά τις εκλογές του πρώτου γύρου ήταν όλοι μαζί, για την Κορινθία και την Πελοπόννησο δίνοντας  το βροντερό παρόν στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα στην Κόρινθο, με τον επικεφαλής της Παράταξης να τους ευχαριστεί για τον αγώνα τους, και να τους περνάει το μήνυμα της νίκης.

Γιατί σε αυτόν τον αγώνα είναι όλοι νικητές, ο καθένας ξεχωριστά έβαλε την προσωπική του σφραγίδα για να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος.

Όλοι τους αύθαρτοι, χωρίς επιβαρυμένο πολιτικό παρελθόν, όλοι τους στον δικό τους τομέα ξεχωριστά έβαψαν τον Νομό Κορινθίας με το όνομα του Παναγιώτη Νίκα.

Κανένα όφελος δεν τους  χωρίζει, καμία παραπάνω ψήφος κανένας «φόβος» για την επόμενη μέρα μια ομάδα δυνατή και ξεχωριστή και στην ανθρωπογεωγραφία τους..

Από όλη την Κορινθία διατυμπάνισαν το όνομα του Παναγιώτη Νίκα από σπίτι σε σπίτι, από χωριό σε χωριό και κατάφεραν ο Δήμος Κορινθίων να πάρει τη δική του «Πρωτοβουλία», ο Δήμος Σικυωνίων τη δική του «Πρωτοβουλία», ο Δήμος Βέλου Βόχας, τη δική του Πρωτοβουλία, ο Δήμος Νεμέας τη δική του Πρωτοβουλία αλλά και οι Δήμοι Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων να πάρουν την επόμενη «Πρωτοβουλία» την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Αυτή η ομάδα απέδειξε περίτρανα στους πολίτες που την επέλεξαν πως δεν τους έβλεπαν σαν ψήφο, αλλά ένα κομμάτι του παζλ για να αλλάξουν μαζί την Πελοπόννησο.

Μια αγκαλιά πλέον, όλοι μαζί νικητές και μαχητές παιρνούν μαζικά το μήνυμα της Νίκης, γιατί όπως οι ίδιοι αναφέρουν: «Η Πελοπόννησος Αξίζει Καλύτερα με τον Παναγιώτη Νίκα».

 

Διαβάστηκε 5154 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 17:30

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.