Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 14:42

Το... μεγαλείο πολιτικού πολιτισμού δεν κρύβεται Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι απ’ αυτά που προβάλλει το επικοινωνιακό επιτελείο της “Νέας Πελοποννήσου” του Πέτρου Τατούλη και το παρουσιάζει ως πλεονέκτημα έναντι του κομματικού υποψηφίου της Ν.Δ. Παναγιώτη Νίκα.

Είναι ανεξάρτητος -υποστηρίζουν- ο κ. Τατούλης και ως τέτοιος μπορεί να συνεννοηθεί και να συνεργαστεί καλύτερα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο με τους άλλους υποψηφίους περιφερειάρχες των μειοψηφιών.

Και αναρωτιέσαι, στο απερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο πώς λειτούργησε ο περιφερειάρχης και τα στελέχη του συνδυασμού του; Ξέχασαν ότι κυριάρχησαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί, με την περιφερειακή αρχή να απαξιώνει και να προσβάλει τους πολιτικούς της αντιπάλους με ανήθικο και προκλητικό τρόπο.

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς ιδιαίτερα και να κάνει αποκαλυπτική, ερευνητική δημοσιογραφία. Γκουγκλάροντας μόνο βρήκαμε το... μεγαλείο πολιτικού πολιτισμού της περιφερειακής αρχής:

Μάρτιος 2018 στην Οικονομική Επιτροπή: “Είναι πραγματικά απογοητευτικό ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής να είναι πολιτικά αφανής και να επιχειρεί με επικοινωνιακές κορώνες διαχειριστικών προσεγγίσεων να αποκτήσει πολιτική υπόσταση. Μας προκαλούν εντύπωση τα ψεύδη που μεταχειρίζεται...”.

Αύγουστος 2018, σε δελτίο Τύπου της Περιφέρειας με τίτλο: Κωνσταντίνα Νικολάκου «Αδιάβαστος, ανεπαρκής και επικίνδυνος λαϊκιστής ο κ. Πατσαρίνος», αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Προσπαθεί εξαντλώντας το λαϊκισμό να λειτουργήσει ως «Μαυρογιαλούρος» για το ζήτημα που αφορά τη λειτουργία των ΤΑΧΙ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Με πολιτικά αντανακλαστικά «Ρανταπλάν» θυμήθηκε τη χρηματοδότηση των 8.500.000 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΠΔΕ με την κατάθεση αντίστοιχων τεχνικών δελτίων. Τα πολιτικά αδιέξοδα πλέον είναι ορατά και απτά για τον κ. Πατσαρίνο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θεωρούμε πολιτικά ορθό να στηρίζει την προσωπική του πολιτική επιβίωση σε ανακοινώσεις που παραποιούν την αλήθεια και υπηρετούν το λαϊκισμό και την στείρα αντιπολίτευση”.

Και το τελευταίο, Νοέμβριος 2018, σε δημοσίευμα μέσου της Περιφέρειας: “Πρόκληση να εξεταστούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί απέναντι στη συνεχιζόμενη επίθεση που δέχεται από τον κ. Γόντικα απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου. «Περιμένω μέχρι αύριο απάντησή του αν δέχεται να ανοίξουν και να ελεγχθούν άμεσα και των δυο μας οι τραπεζικοί λογαριασμοί, ακόμα και της ευρύτερης οικογένειάς μου. Οι πολίτες ποτέ δεν ανέχθηκαν ρουφιάνους και συκοφάντες» τόνισε χαρακτηριστικά”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Διαβάστηκε 2065 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.