Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 11:09

Οι επινίκειες δηλώσεις του Παναγιώτη Νίκα (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεργασία και συναντίληψη υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Νίκας στην πρώτη δήλωση μετά την εκλογή του.

Αναλυτικά:  

«Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, είναι μια σπουδαία βραδιά για την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Αργολίδα, την Κορινθία, την Αρκαδία, τη Λακωνία, ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 77 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους αριστείς της πελοποννησιακής κοινωνίας. Θα είναι από αύριο οι βασικοί μου συνεργάτες για μια νέα πορεία στην Πελοπόννησο. 

Ευχαριστώ επίσης τον πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους 8 μήνες του προεκλογικού αγώνα, σε πόλεις και σε χωριά της Πελοποννήσου, μας έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή τους και την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θέλω να σας πω ευθέως ότι από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση. Μια προσπάθεια η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη, στην κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους πολίτες που με ψήφισαν, και κυρίως ευχαριστώ αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με μένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους ευχαριστώ όλους, και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω».

ΠΗΓΗ video: eleftheriaonline.gr

Διαβάστηκε 1207 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 12:32

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.