Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 12:08

Ιωάννα Κασίμη: «Η δικαίωση ενός μεγάλου αγώνα» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος αν πιστεύεις στις αξίες και τις αρχές που τον κάνουν αναγκαίο.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσα παρούσα, στην προσπάθεια του Παναγιώτη Νίκα και έδωσα μαζί του, την μεγαλύτερη προσωπική μου μάχη.

Ακόμα και τις στιγμές που όλα έδειχναν χαμένα δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να κάνω πίσω, γιατί με ενέπνεε, η προσωπικότητα και το ήθος του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αλλά και το βαθύ αίσθημα ευθύνης, απέναντι στην ΝΔ και τους Νεοδημοκράτες.

Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένη προσωπικά για την προσπάθεια που έκανα, αλλα πολύ περισσότερο για την μεγάλη νίκη της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο και την  μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νίκα.

Μία νέα εποχή ξημέρωσε στην Πελοπόννησο και όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για την αλλαγή, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι, που βρεθήκαμε συνοδοιπόροι σε ένα άνισο αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την ψυχή, τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες, που μας στήριξαν και ιδιαίτερα όσους με ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσω στο περιφερειακό συμβούλιο.

Με τίμησε εξαιρετικά η επιλογή τους και θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις, από όποια θέση χρειαστεί να τους υπηρετήσω.

Ηρθε η στιγμή πλέον να κάνουμε και πάλι την Κορινθία και την Πελοπόννησοαυτό που της αξίζει.

Η νίκη του Παναγιώτη Νίκα, δικαιώνει στον απόλυτο βαθμό όλους όσους δώσαμε μαζί του αυτόν τον έντιμο και καθαρό αγώνα.

Σας ευχαριστώ πολύ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ

Διαβάστηκε 941 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.