Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 12:05

Εκτός Ελέγχου η Ντίνα Νικολάκου.. σκηνές και φράσεις κλεμμένες από το δρόμο στην Περιφέρεια (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τριτοκοσμικές σκηνές ήρθαν αντιμέτωπα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, πριν λίγη ώρα στην Συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. 

Μόνο συνέντευξη δε θύμιζε αλλά σκηνικό πολέμου, όπως θα παρακολουθήσετε και στα βίντεο, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους...

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου βγήκε εκτός εαυτού! Άραγε πόσο ταιριάζει στον "πολιτικό πολιτισμό" της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής αυτό; Και τι παράδειγμα δίνουν οι Θεσμικοί στους Πελοποννήσιους;

Η παράταξη του Πέτρου Τατούλη έπεσε μετά από 9 χρόνια. αλαζονεία και υπεροψία.. 

Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται... θυμηθήκαμε τον Ανελέητο κατακτητή τον "Αττίλα τον Ούνο" αν ανατρέξετε λίγο στην ιστορία αναφέρεται στη "μαστιγα του θεού" που βύθισε το σκοτάδι το Βυζάντιο και τη Ρώμη.. 

Οι "Ούνοι" ξαναχτύπησαν! και βύθισαν 9 χρόνια στο σκοτάδι την Πελοπόννησο.. "Η Μάστιγα του Θεού" έπεσε και όπως όλα έδειξαν προκάλεσε "ταράκουλο". 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο όλα ξεκίνησαν επειδή δεν έγινε το "θέλημα" του απερχόμενου Πέτρου Τατούλη να αποχωρήσει γνωστό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης της Πελοποννήσου από τη συνέντευξη.

Άραγε με ποιο δικαίωμα σε δημόσιο χώρο και με δημόσιο κάλεσμα θέλουν να διώξουν και απο που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης; 

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι ύβρεις και οι απειλές από την κυρία Νικολάκου, αποπειράθηκε μέχρι και να χειροδικήσει: "ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ;" είπε και στη συνέχεια ακολούθησαν φρασολόγια του δρόμου:

"ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ" "ΦΕΥΓΕΙ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΙΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ".

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας Πελοποννήσιοι από το βιντεο που ακολουθεί και αναλογιστείτε!

όπως λέει και ο λαός:

"Ο ανίκανος ηγέτης είναι σαν τον άνθρωπο που ανέβηκε στη στέγη ενός ουρανοξύστη: όλα κάτω του φαίνονται μικρά και όλοι από κάτω τον βλέπουν μικρό" το δεύτερο σκέλος η υπεροψία και η αλαζονία δεν επέτρεψαν να γίνει αντιληπτό και το αποτέλεσμα δεν "χωνεύεται".

Διαβάστηκε 50951 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 14:38

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.