Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 12:31

Η επίθεση του Π. Τατούλη στη ΝΔ: "Κατέβηκε για να κάνει "κονσομασιόν" ο Κυριάκος Μητσοτάκης" (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολομέτωπη επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, την Τετάρτη 5/6/2019, στην Τρίπολη. Μετά την ήττα του στις περιφερειακές εκλογές, στο στόχαστρό του μπήκε όλη η πολιτική ηγεσία της ΝΔ.

Μητσοτάκης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Αβραμόπουλος, Βορίδης και τι δεν ... άκουσαν από τον Περιφερειάρχη! Μεταξύ άλλων είπε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ κατέβηκε στην Πελοπόννησο για να κάνει ... κονσομασιόν στον Παναγιώτη Νίκα, χαρακτήρισε ακροδεξιούς τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη, για τον Σαμαρά είπε ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την Πελοπόννησο, ενώ για τον Αβραμόπουλο είπε ότι είναι κατάντημα πολιτικής ζωής του τόπου, ένας Επίτροπος να ασχολείται με την υποψηφιότητα ενός Περιφερειάρχη.

Φυσικά, δεν έλειψε η επίθεση τόσο στον Κώστα Βλάση, όσο και στον Παναγιώτη Νίκα.

ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: "Ήταν η κινητοποίηση ενός τέως πρωθυπουργού που δεν έχει κάνει τίποτα για την Πελοπόννησο, ο οποίος στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο χρησιμοποίησε το δικό μας έργο ως δικό του". (στο 12.40 του βίντεο)

ΓΙΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΗ: "Ντράπηκα να βλέπω έναν Περιφερειάρχη να έχει την ανάγκη ακόμα και τώρα να είναι δίπλα του ο βουλευτής, αυτό δείχνει το μεγάλο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση. Άκουσα μια αυθάδεια από τον βουλευτή ότι θα συγκυβερνήσουν την περιφέρεια, αυτές είναι επικίνδυνες απόψεις, είναι αντισυνταγματικές, είναι μια ντροπή για το Ελληνικό Κοινοβούλιο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Οι Αρκάδες το έχουν καταλάβει πολύ καλά". 

ΓΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ: "Ακόμα και ο κ. Αβραμόπουλος έστειλε χαρτί για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Νίκα. Αυτό είναι το κατάντημα της πολιτικής ζωής του τόπου. Ο Επίτροπος της Ελλάδας ασχολήθηκε με την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο".

ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ: "Το 47% είναι μία νίκη των ελευθεροφρόνων πολιτών της Πελοποννήσου που πάλεψαν απέναντι σε έναν τέως Πρωθυπουργό που από το πρωί ως το βράδυ ήταν στους δρόμους. Έναν τέως Πρωθυπουργό που ξέχασε για αυτόν ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Έναν τέως Πρωθυπουργό που θεωρούσε και θωρεί ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στην Πελοπόννησο.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόσο καιρό δεν είχε επισκεφθεί καθόλου την Πελοπόννησο. Ήρθε να εγκαταστήσει το υποψήφιο Περιφερειάρχη πάνω στις λάσπες και τις καταστροφές της Κορινθίας. Δεν το έχει διανοηθεί κανένας αρχηγός κόμματος.

Αν τιμήσουμε τη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του, ο οποίος ποτέ δεν δείλιαζε να λέει ότι η αξιοπρέπεια στην πολιτική είναι συνυφασμένη με τον πόνο των πολιτών.

Ήρθε λοιπόν πόσες φορές για να κάνει κονσομασιόν τον αδύναμο υποψήφιο που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει πουθενά χωρίς τον Πρόεδρος του κόμματος, χωρίς τα στελέχη του κόμματος, ακόμα και η ακροδεξιά πλευρά της ΝΔ με τους γνωστούς Βορίδη και Γεωργιάδη οργίασαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου". 

Διαβάστηκε 3404 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 14:23

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.