Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 14:24

Βλάσης για Σμυρνιώτη: «Τον στήριξα ανοιχτά και ευθέως. Με τον Γιάννη έχουμε άριστες σχέσεις, πρέπει να αξιοποιηθεί από τη ΝΔ» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Προσωπικό του φίλο» με τον οποίο εξακολουθεί να έχει άριστη σχέση χαρακτήρισε τον Γιάννη Σμυρνιώτη, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Τρίπολη.

Μετά από σχετική ερώτηση, αναφορικά με παράπονα που υπάρχουν για την ήττα του κ. Σμυρνιώτη και τη στάση που κράτησε ο βουλευτής, ο κ. Βλάσης είπε ότι δεν δέχεται να αμφισβητήσει κανείς ότι στήριξε τον Γ. Σμυρνιώτη με όλες τις δυνάμεις του.

Μάλιστα, είπε ότι η ΝΔ πρέπει να τον αξιοποιήσει διότι «στελέχη σαν τον Γιάννη Σμυρνιώτη δεν υπάρχουν»!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΣΗ

«Τον στήριξα ανοιχτά, ευθαρσώς και ευθέως. Κι σε αυτό δεν χωράω καμία αμφισβήτηση. Αρκεί να ανατρέξετε σε δημόσιες δηλώσεις μου, σε εμφανίσεις αλλά και ιδιαιτέρως σε πράξεις. Ενδεχομένως, είμαι από τους ελάχιστους βουλευτές που έχω εκδηλώσει τόσο ανοιχτά τη στήριξη μου που τυγχάνει να είναι προσωπικός μου φίλους. Όπως στήριξα στην Περιφέρεια, το ίδιο έκαναν και στο Δήμο.

Είδατε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, περάσαμε από το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Σμυρνιώτη, κάτι που δεν ξέρω αν έχει γίνει σε άλλο δήμο της Ελλάδας, πέρα από τους τρεις μεγάλους δήμους.

Οι υπόγειες διαδρομές και πρακτικές εν αφορούν το πρόσωπο μου. Τους πάντες τους βλέπω στα μάτια. Υπόγειες πρακτικές με το όνομά μου δεν συνδέθηκαν και δεν θα συνδεθούν ποτέ. Αφήνω κάποιους άλλους που στήριζαν και στηρίζουν τους πάντες, στο τέλος έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουν στηρίξει κανένα, παρά μόνο τον εαυτό τους.

Όσοι βιάστηκαν για να σπείρουν διχόνοια και να αποκομίσουν οφέλη, πλέον νομίζω ότι ο κόσμος τους έχει καταδικάσει.

Η σχέση μου με τον Γιάννη Σμυρνιώτη είναι άριστη, ήταν ένας επιτυχημένος Δήμαρχος, είναι ένα άξιο στέλεχος της ΝΔ που πρέπει να αξιοποιηθεί, διότι δεν υπάρχουν πολιτικά στελέχη σαν τον Γιάννη Σμυρνιώτη, από οποιαδήποτε θέση μπορούν να προσφέρουν.»

(Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο φορές διακόπηκε η απάντηση του κ. Βλάση, από χειροκροτήματα που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα).

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

Διαβάστηκε 1566 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.