Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 11:12

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί,κ. Πέτρο Τατούλη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, Πέτρο Τατούλη.

Μέσα στο μυαλό σου γίνεται ο κακός χαμός. Έχεις μπερδέψει ή προσπαθείς να μπερδέψεις τον κόσμο με την ΜΚΟ «ΔΙΑΖΩΜΑ» που δεν υπάρχει κάποιο σκάνδαλο απλά άλλαξε η νομοθεσία και δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί, με την οσμή σκανδάλου που αποκαλύφθηκε προεκλογικά με την εμπλοκή ΜΚΟ στους δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας.

Δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο, άλλωστε είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου να «κρεμάς» τους συνεργάτες σου ή καλύτερα ότι είσαι άφιλος. Αυτό χαρακτηρίζει και το σημερινό δελτίο τύπου που ενώ ο Τάσος Χειβιδόπουλος ήταν στενός συνεργάτης σου για εννέα χρόνια και μάλιστα στην πρώτη θητεία τον είχες αντιπεριφερειάρχη  με καθήκοντα περιφερειάρχη όταν απουσίαζες, τώρα τον δείχνεις με το δάχτυλο φοβούμενος τις συνέπειες της αποκάλυψης με την εμπλοκή ΜΚΟ στους δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας.

Το σημερινό δελτίο τύπου της Περιφέρειας με τίτλο: Στα έργα πολιτισμού δε χωρούν (οικονομικά και πολιτικά) παιχνίδια κύριε Νίκα

 

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί: Κύριε Νίκα.

Η ψευδολογία, η συκοφαντία, και η προπαγάνδα ταυτίζεται αποκλειστικά με τη δική σας παρουσία, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Λυπόμαστε γιατί συνεχίζετε την ιδία απαράδεκτη πολιτική σας συμπεριφορά και μετεκλογικά.

Σε ότι αφορά τη δημόσια συνάντησή σας με τον κύριο Μπένο και τη δημόσια άποψή σας για την ΜΚΟ «ΔΙΑΖΩΜΑ», όπου με περίσσιο πολιτικό θράσος αναφέρετε ότι δεν είχε οικονομικό αντικείμενο, σας υπενθυμίζουμε ότι (όπως πολύ καλά άλλωστε γνωρίζετε), η συνεργασία του Διαζώματος με την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έχουν αναφορά σε εκατομμύρια ευρώ στα αντίστοιχα  ΠΕΠ του ΕΣΠΑ των δύο περιφερειών.

Η προκλητική, και εχθρική σας στάση απέναντι στο σύνολο των αρχαιολόγων και του υπουργείου πολιτισμού αποδεικνύει την πλήρη άγνοια σας σε σχέση με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την διαχείριση του πολιτιστικού μας αποθέματος.

Οφείλετε επίσης να γνωρίζετε κ. Νίκα ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία, θεσμικού επιπέδου, με το υπουργείο πολιτισμού και τις αρμόδιες εφορείες αρχαιοτήτων της Πελοποννήσου υλοποιεί έργο άνω των 55 εκατομμυρίων ευρώ, για την προστασία και ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος, χωρίς την διαμεσολάβηση οποιασδήποτε ΜΚΟ, με εξαιρετικά αποτελέσματα, προκειμένου να μην κατασπαταλώνται ευρωπαϊκοί πόροι και να υπάρχει πάντα η εποπτεία και η σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων θεσμικών παραγόντων.

Σας συνιστούμε να είστε περισσότερο προσεκτικός όταν αναφέρεστε σε τόσο σημαντικά  θέματα.

Σε ότι αφορά τους ατυχείς σας υπαινιγμούς για τους «Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδος», εκτιμούμε ότι θα έχετε ενημερωθεί σχετικά από τον εμπνευστή και υπεύθυνο για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, σύμφωνα με τα όσα εσείς δημοσιοποιήσατε από την πρόσφατη συνάντησή σας».

Πηγή: parapolitikaargolida.gr

Διαβάστηκε 2075 φορές