Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 12:28

Το Facebook θα παρουσιάσει τις νέες συσκευές video chat το φθινόπωρο Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Facebook Inc, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τις νέες συσκευές video chat το φθινόπωρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της εταιρείας Andrew Bosworth κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε την άνοιξη στο Scottsdale της Arizona.

‘Έχουμε πολλά περισσότερα που θα παρουσιάσουμε αργότερα αυτό το φθινόπωρο’ δήλωσε ο Bosworth σχετικά με τις νέες συσκευές.

Δεν ανέφερε πόσες portal συσκευές πουλήθηκαν μετά την κυκλοφορία τους στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς στις ΗΠΑ ούτε τι είναι οι καινούριες συσκευές.

Η κυκλοφορία των συσκευών έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα και το περιεχόμενο, οι οποίες οδήγησαν ορισμένους ανθρώπους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή.

Η κυκλοφορία των νέων συσκευών ανταποκρίνεται στην πολιτική του Facebook σχετικά με τις προσωπικές συνομιλίες μέσω της κρυπτογράφησης συζητήσεων.

Το Facebook είναι από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους παίκτες στην προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω των εφαρμογών WhatsApp, Messenger και Instagram οι οποίες χρησιμοποιούνται από περισσότερα από 1 εκατομμύριο άτομα. Το WhatsApp εξασφαλίζει πλήρως το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

Ο Mark Zukerberg δήλωσε πως μέσα σε λίγα χρόνια η άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων θα προκαλούσε δυσκολία στην παραδοσιακή, ανοιχτή πλατφόρμα του Facebook, όπου οι δημοσιεύσεις μπορούν να γίνουν viral σε όλο τον κόσμο.

Ο Bosworth σε συνέντευξη τη Δευτέρα δήλωσε πως οι συσκευές δεν έχουν τη δυνατότητα καταγραφής, είναι μόνο για κλήσεις.

‘Δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα σχετικά με την κυκλοφορία των συσκευών. Έχει να κάνει αποκλειστικά με το τι είναι το Facebook. Πρόκειται αποκλειστικά για ιδιωτική συζήτηση.’ είπε ο Bosworth.

Πηγή: Reuters

Διαβάστηκε 201 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.