Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 12:08

Γόντικας για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: "Υπάρχει ευθύνη και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής" (vd) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε "μη νόμιμο" το σχέδιο σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και της εταιρείας "Β. Τατούλης & Σία Ο.Ε.", λόγω της συγγενικής σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών, ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ Νίκος Γόντικας, ρωτήθηκε σχετικά, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη.

"Είναι σοβαρό το ζήτημα να υπάρχει αυτή η απόφαση του Ελεγκτικού και η κυρία Νικολάκου να το ξέρει και να μην ενημερώνει την Οικονομική Επιτροπή. Τι θα γίνει αύριο αν η αναμόχλευση και δούμε καμιά 20αριά συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με εταιρείες του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Τατούλη; Αν και δεν πιστεύω ότι κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει. Θα είναι ακόμα πιο προκλητικό και θυμηθείτε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία θα διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια για αποζημιώσεις από το δημόσιο.

Πέρα από το πολιτικό ζήτημα, υπάρχει ευθύνη και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής. Αυτά ε΄ναι στελέχη της; ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να πα΄ρουν ξεκάθαρη θέση και ο κ. Νίκας και ο κ. Μπουντρούκας. 

Θα ζητήσω από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής να μου δώσουν την απόφαση.

Η κυρία Νικολάκου διαπράττει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος διότι δεν γράφει το σκεπτικό της μειοψηφούσας άποψης, της δικής μου.

Διαβάστηκε 1250 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.