Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 11:55

M.Παπακωνσταντίνου: Η ….. Κορίνθια εξ Αθηνών που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις εκλογές Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πάντα στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων υπάρχουν και τα λεγόμενα αουτσάιντερς. Είναι οι υποψήφιοι δηλαδή εκείνοι που τους κατεβάζει το κόμμα στις εκλογές ξέροντας εκ τω προτέρων ότι καμία τύχη δεν θα έχουν. Δεν έχουν καμία προσδοκία από αυτούς αλλά διασώζουν και τους δυνατούς του ψηφοδελτίου τους. Και έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Στην περίπτωση της Κορινθίας, το δυνατό αουτσάιντερ ακούει στο όνομα Μαρία Παπακωνσταντίνου. Η Μαρία Παπακωνσταντίνου, γιατρός-μικροβιολόγος στο επάγγελμα ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Εκεί όπου έχει ιδιωτικό ιατρείο αλλά τώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επέλεξε για να παίξει τον ρόλο τους «κλεισίματος του ψηφοδελτίου» έχει εγκατασταθεί για λίγο στην Κόρινθο, έχει νοικιάσει κεντρικό γραφείο και ξεκίνησε τις περιοδείες της για να την γνωρίσει ο κόσμος που δεν την ήξερε και δεν βλέπω να έχει και διάθεση να την μάθει.

Εξαφανισμένη η Μαρία Παπακωνσταντίνου στις περιφερειακές εκλογές, την είδαμε μόνο στις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κορινθία παρότι η ξεκάθαρη εντολή του κόμματος ήταν όλοι οι υποψήφιοι να συστρατευτούν με τον Παναγιώτη Νίκα για να μην χαθεί σε καμία περίπτωση η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αντίθεση με τις συνοποψήφιές της, Μαριλένα Σούκουλη και Σοφία Αναγνωσταρά που έκαναν αγώνα για την εκλογή του Νίκα, ακριβώς σαν να ήταν υποψήφιες στην Περιφέρεια. Σε αντίθεση με τον εκλεκτό γιατρό Τάσο Γκιολή που έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα μόλις είκοσι μέρες πριν της εκλογές και έκοψε πρώτος το νήμα, κάτι που δεν εκτιμήθηκε κατά την γνώμη μας ως έπρεπε από το κόμμα.

Και κάπου εδώ ξεκινούν και οι περιοδείες της κυρίας Παπακωνσταντίνου που δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε. Καλά διασταυρωμένες πηγές, μας είπαν ότι έχει στηθεί ολόκληρο επιτελείο πίσω της γιατί πολύ απλά η κυρία Μαρία Παπακωνσταντίνου δεν γνωρίζει καν τα χωριά που επισκέπτεται και δεν έχει πάει ποτέ. Είναι εύκολο βλέπεις να χάσεις τον δρόμο στην Κορινθία που έχει πολλές στροφές, είναι δύσβατος και σε πολλές περιπτώσεις και απροσπέλαστος σε αντίθεση με το Χαλάνδρι, το Μαρούσι και τα Βριλλήσια……. !!!!!!

Οσο για το επώνυμο μην γελιέστε, η συγγένεια με τον πολιτικό Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι τόσο μακρινή όσο και η Καστανιά από την Κόρινθο. (αν ξέρει που είναι η Καστανιά) ……

Διαβάστηκε 1380 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.