Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:53

Εκλογικό επίδομα | Ποιοι υπάλληλοι το δικαιούνται και πόσα χρήματα θα πάρουν! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ΦΕΚ δημοσίευτηκε η ΚΥΑ για τον καθορισμός ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 καθώς και της εκλογικής αποζημίωσης των ειδικών εκλογικών συνεργείων που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Συγκεκριμένα καθορίζεται:

  • α) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων καθορίζεται στο ποσό των τριακοσίων δέκα ευρώ (310,00 €).
  • β) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων της υπηρεσίας του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου καθορίζεται στο ποσό των οκτακοσίων ευρώ (800,00 €).
  • γ) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Ε.Φ.Κ.Α. και του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π., καθορίζεται στο ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ (350,00 €).
  • δ) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών καθορίζεται στο ποσό των χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ (1.750,00 €).
  • ε) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων καθορίζεται στο ποσό των χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ
    (1.750,00 €).
  • στ) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των Δήμων καθορίζεται στο ποσό των εκατό τριάντα ευρώ (130,00 €).

ζ) Η ειδική εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών που υπηρετούν ή απασχολούνται στις Διευθύνσεις Διοικητικής Υποστήριξης, έως εξήντα έξι
(66) άτομα, Προϋπολογισμού και Οικονομικής Διαχείρισης, έως είκοσι δύο (22) άτομα, Προμηθειών και Υποδομών, έως είκοσι εννέα (29) άτομα, Εκλογών, έως τριάντα
(30) άτομα, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έως σαράντα τρία (43) άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων Γενικών Διευθυντών, στις λοιπές Διευθύνσεις και μονάδες
του Υπουργείου, έως δέκα (10) άτομα, καθορίζεται στο ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (2.400,00 €), λόγω της ιδιαιτέρως βεβαρημένης εργασίας που επιτελούν κατά την προπαρασκευαστική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου της 7ης Ιουλίου 2019, καθώς και για τη συγκέντρωση, μετάδοση και έκδοση των αποτελεσμάτων.

Β. Η εν λόγω αποζημίωση υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις, καθώς και σε φορολογία εισοδήματος.

ΦΕΚ

https://www.aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 2527 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.