Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 13:18

Τον Αύγουστο οι αιτήσεις για την Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 θα λειτουργήσει στην Τουριστική Σχολή - ΙΕΚ Πελοποννήσου, στην πόλη του Άργους μία νέα ειδικότητα - Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό - (Τεχνικός Τουριστικού Γραφείου & Ταξιδιωτικών Οργανισμών}για απόφοιτους Λυκείου.

Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 
Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5 , κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις. 
Η νέα ειδικότητα πλαισιώνει τις 2 υπάρχουσες στην Τουριστική σχολή Αργους και συγκεκριμένα : 
- Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και 
- Τεχνικός Mαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας ( chef) 
Οι προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι-νες και για τις 3 ειδικότητες αναλύονται στην σχετική προκήρυξη του Υπ Τουρισμού που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο www.mintour.edu.gr. 
Τα κριτήρια που μοριοδοτούνται για την εισαγωγή στην σχολή αφορούν τον βαθμό απολυτηρίου λυκείου , την ηλικία, την προϋπηρεσία στην ειδικότητα , τους τίτλους ξένων γλωσσών, την τριτεκνία – πολυτεκνία και την ύπαρξη τυχόν τουριστικής επιχείρησης στην οικογένεια. 
Η προθεσμία για την κατάθεση της αιτήσεως εισαγωγής ξεκινά από 26/08/2019 – 13/09/2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι και στα τηλέφωνα του εκπαιδευτηρίου στο Αργος ( Δαναού 29, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο ) 2751020115, 20127. 
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
Διαβάστηκε 1334 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.