Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 12:12

"Παρέλαση" Ναρκωμανών στον Προαστιακό- σοκαριστικές εικόνες εντός του τρένου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντιμέτωποι με εικόνες ντροπής έρχονται καθημερινά παιδιά, και οι υπόλοιποι επιβάτες στον Προαστικό Σιδηρόδρομο εντός του τρένου.

Η κατάσταση φαίνεται να είναι ανεξέλεγκτη στο Προαστιακό Σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα στην Γραμμή Κιάτο - Πειραιάς και αντίστροφα. 

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το προαναφερθέν Μέσο Μαζικής Μεταφοράς το τελευταίο διάστημα για να ταξιδέψει σίγουρα έχει βιώσει εικόνες και καταστάσεις που μόνο ασφαλείς δε μπορεί να είναι. 

Η διέλευση χρηστών ναρκωτικών ουσιών είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι χρήστες δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες του Προαστιακού ώστε να κάνουν χρήση των ουσιών τους. 

Και όλες αυτές οι απαράδεκτες εικόνες εν έτει 2019 και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επιβατών που ταξιδεύουν είτε μόνοι, είτε με τα παιδιά τους. 

Δεν είναι λίγες οι φορές, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι χρήστες πέφτουν κάτω στο Τρένο από υπερβολική δόση, ή ακόμα χειρότερα πέφτουν πάνω στους επιβάτες αφού δεν έχουν τις αισθήσεις τους. 

Πολλές φορές οι επιβάτες έχουν αντιδράσει για τις απαράδεκτες εικόνες που βιώνουν όποια ώρα της ημέρας και να επιβιβαστούν στο τρένο παρ' όλ' αυτά δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα παιδιά αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες να μην έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους εικόνες. 

Οι περισσότεροι από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατεβαίνουν στη στάση ΖΕΦΥΡΙ ή επιβιβάζονται αντίστοιχα από αυτήν. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο έλεγχος των εισητηρίων ξεκινάει μετά τα Μέγαρα ή μετά τη Νέα Πέραμο ερχόμενοι από Αθήνα και αντίστροφα πηγαίνοντας προς Αθήνα ο έλεγχος σταματάει μετά τα Μέγαρα ή τη Νέα Πέραμο. 

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν "κόβουν" το υποχρεωτικό εισητήριο επομένως βρίσκονται παράνομα στον Προαστιακό, και πάλι όμως δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα. 

Οι επιβάτες βρίσκονται σε απόγνωση, και σύμφωνα με μαρτυρίες αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέσο γιατί φοβούνται για την ασφάλεια τους αλλά και τις εικόνες που θα αντικρύσουν. 

Διαβάστηκε 1981 φορές