Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 15:29

Χρ. Δήμας: "Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος- προχωράμε πολύ γρήγορα στην υλοποίηση των δεσμεύεσεων μας" (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, αργά χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, μέσω ψηφοφορίας επί των προγραμματικών δηλώσεων (158 «ναι» - 142 «όχι»), η κυβέρνηση της Ν.Δ. προτίθεται από σήμερα και με ταχύτατους ρυθμούς να προωθήσει μέσω νομοθετημάτων την υλοποίηση των δεσμεύσεών της. Ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, όπως κατέδειξε και η τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία, εμφανίζεται πολιτικά ισχυρός ώστε να περάσει με επιτυχία από τη δοκιμασία του Κοινοβουλίου σειρά μέτρων, που θα αποτελέσουν όπως χαρακτηριστικά λέγεται στο Περιστύλιο το πρώτο δείγμα γραφής της νέας διακυβέρνησης.

Ενδεικτικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές είναι ότι οι αντιπαραθέσεις γίνονται σε τόνους «πολιτικού πολιτισμού» που ουδεμία ομοιότητα έχουν με τις ακρότητες του μνημονιακού παρελθόντος. Οι περισσότεροι το επισήμαναν, και στο πλαίσιο αυτό δεν απουσίασαν και πρόσθετες επισημάνσεις για την ανάγκη να ενισχυθούν οι θεσμοί ώστε να είναι σε στέρεες βάσεις η συνολική έξοδος της χώρας από την κρίση. 

Ο Κορίνθιος Υφυπουργός Χρίστος Δήμας δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Δημοσιογράφο του SUPER Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου, σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης ότι: "το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και κυριάρχησε ένα ήπιο κλίμα στο κοινοβούλιο"

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης τονίζοντας πως: "Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος- προχωράμε πολύ γρήγορα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας". 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 865 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 15:42

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.