Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 10:04

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 10χρονου στην Πύλο Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού, μεσήλικος άνδρας το πλησίασε και του είπε ότι η μητέρα του έχει τραυματιστεί και ότι πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο

Μια παράξενη και ανησυχητική καταγγελία έκανε το βράδυ της Τρίτης μια οικογένεια στην Πύλο, όταν το 10χρονο παιδί τους εξιστόρησε ότι κάποιος προσπάθησε να το πάρει μαζί του, όπως γράφει σήμερα η ιστοσελίδα tharrosnews.gr.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού στη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στο μόλο της Πύλου, περίπου στις 10.00 το βράδυ, τον πλησίασε ένα άντρας μέσης ηλικίας (τον περιγράφει μαυροφορεμένο). Αυτός του είπε ότι η μητέρα του τραυματίσθηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει. Ευτυχώς, το παιδί, γνωρίζοντας ότι η μητέρα του είναι λίγα μέτρα πιο πέρα, πήγε και τη βρήκε, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε.

Για το περιστατικό η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε προφορικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης.

Όπως ενημέρωσε την ιστοσελίδα tharrosnews.gr ο κ. Καφαντάρης, στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περιστατικό έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες θα εξετασθούν.

Πάντως, σύμφωνα με τον ιστότοπο eleftheriaonline.gr, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής τίποτα συγκεκριμένο.

Πηγή: Tharrosnews.gr, eleftheriaonline.gr
Διαβάστηκε 824 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.