Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 13:20

Νίκας – Βασιλόπουλος στα έργα του Ταϋγέτου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτοψία στα έργα αποκατάστασης των δρόμων που έπεσαν στον Ταΰγετο από την κακοκαιρία του περσινού φθινοπώρου και του φετινού χειμώνα έκανε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας και νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μαζί με τον νέο δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάση Βασιλόπουλο.

Στην περιοχή των χωριών του Δήμου Καλαμάτας, στον Ταΰγετο, γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα ασφαλτοστρώσεις, ενώ κατασκευάζονται και μικρά τεχνικά έργα απορροής. Παράλληλα, μηχάνημα του δήμου καθαρίζει την ανεπιθύμητη βλάστηση δίπλα από δρόμους σε όλη την ορεινή περιοχή.

Πρόκειται, ειδικότερα, για εργασίες που προβλέπει η προϋπολογισμού μελέτης 3.000.000 ευρώ εργολαβία του δήμου για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου των χωριών του Ταΰγετου, οι πιστώσεις για την οποία προέρχονται από το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρόσφατη χρονική περίοδο πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις κι αφού προηγήθηκαν οι αναγκαίες διαπλατύνσεις σε δρόμους στα Περιβολάκια του Ελαιοχωρίου καθώς και στα Μενινά της Καλαμάτας, περιοχές στις οποίες θα συνεχισθούν παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και κατασκευής τεχνικών. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς Καρβέλι, Λαδά και από εκεί προς την παλιά εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης, καθώς και του δρόμου Πηγές – Αλαγονία – Μαχαλάς

Διαβάστηκε 1065 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.