Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 10:32

Πακέτο συλλήψεων σε Πάτρα και Αχαία Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 30, 16 και 15 ετών,  διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε αναψυκτήριο ημεδαπού και αφαίρεσαν από το ψυγείο αναψυκτικά και χυμούς.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, είχαν παραβιάσει ψυγείο περιπτέρου και είχαν αφαιρέσει σοκολάτες.  

Σύλληψη ημεδαπού  για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός,  διότι προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα προσέγγισε με τη μέθοδο της επαιτείας 61χρονη αλλοδαπή και της αφαίρεσε το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Σύλληψη οχτώ αλλοδαπών για παράνομη είσοδο

  • Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οκτώ αλλοδαποί, ηλικίας από 28 έως 32 ετών,  διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.  
  • Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή
  • Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε, μέσα από χώρο όπου φιλοξενείται, ένα κινητό τηλέφωνο ημεδαπής.
Διαβάστηκε 970 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.