Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 10:08

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις "νόμιμες" απαλλοτριώσεις Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία έκανε η Περιφέρεια Πελοποννήσου των Πέτρο Τατούλη και Ντίνα Νικολάκου για τις 10 εργάσιμες ακόμη ημέρες.. όσον αφορά την απόφαση της αποκεντρωμένης που αφορούσε τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου της "περιβόητης" συνεδρίασης για τις απαλλοτριώσεις στην Περιοχή Παλαιόχουνη Αρκαδίας, όπου θα γίνονταν η Κεντρική Μονάδα απορριμμάτων των ΣΔΙΤ. 

Τα θέματα που δημιουργούνται άμεσα μετά και από αυτήν την απεγνωσμένη προσπάθεια, του απερχόμενου Πέτρου Τατούλη αλλά και της απερχομένης Ντίνας Νικολάκου αλλά και του ολικά απερχόμενου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκου για τη "νομιμοποίηση" της φερόμενης παραποίησης των πρακτικών του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τα οποία να θυμίσουμε είχαν προσφύγει Περιφερειακοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και στην Αποκεντρωμένη- Άρθρο 68, η οποία και ακύρωσε την απόφαση που πάρθηκε, τότε, για τις απαλλοτριώσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Αλλά και η μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβληθεί κατα παντός υπευθύνου και εμπλεκόμενους στη συγκεκριμένη φερόμενη πράξη.

Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε έχουν χάσει τον ύπνο τους πάρα πολλοί....

Η απόφαση αυτή των ασφαλιστικών μέτρων που έχασε ο απερχόμενος Πέτρος Τατούλης και η απερχομένη Ντίνα Νικολάκου είναι σίγουρο πως θα τους βάλει σε παμπολλους μπελάδες δικαστικούς και αστικούς πολλοί δε μάλλον, όταν ασφαλέστατες πληροφορίες μας λένε, ότι ήδη έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα μετά από μήνυση που υπέβαλε ιδιοκτήτης, που φέρεται να του πούλησαν εκτάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή, που του άνηκαν και που τα μέλη της απερχόμενης Οικονομικής Επιτροπής αν και όφειλαν δεν ερεύνησαν σε βάθος εικοσαετίας τους τίτλους κτίσης. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση όλα τα μέλη της απερχόμενης Οικονομικής Επιτροπής, γι αυτό το θέμα, ακόμη και ο εως πρότινος συναγωνιστής τους Πέτρου Τατούλη, Γιάννης Τζεφεράκος.

Η έρευνα. βέβαια, ασχολείται γιατί η Οικονομική Επιτροπή, όπως προαναφέραμε, δεν έλεγξε ως όφειλε τους Τίτλους Ιδιοκτησίας των συγκεκριμένων Εκτάσεων. 

Υ. Γ: Κωνσταντίνα.. άρχισαν τα όργανα και δεν υπάρχει πλέον το μεγάλο Ταμείο της Περιφέρειας να πληρώνονται οι Δικηγόροι..

Άσε και το χειρότερο.. μην αρχίσουν να καταλογίζονται και τα ποσά χρημάτων των αποφάσεων στους αποφασίζοντες και υπογράφοντες. 

Υπομονή ο χρόνος σε πολύ λίγο θα δείξει.... 

Διαβάστηκε 3487 φορές