Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 14:10

Αποκλειστικό: Τέλος ο Θ. Πισιμίσης από Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ούτε άξιοι και ικανοί δεν είναι να κάνουν μια νόμιμη ψηφοφορία στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη Νέα Πελοπόννησος.

Τέλος από Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας ο Θανάσης Πισιμίσης έστω και για είκοσι μέρες..

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο μας, ο Θανάσης Πισιμίσης εκλέχθηκε για είκοσι μέρες Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, χωρίς όμως να έχει την πλειοψηφία, τις πληροφορίες μας επιβεβαίωσε η ΑΔΑ: ΨΡΣΡΟΡ1Φ- ΙΡ8 και τελικά ούτε είκοσι μέρες Αντιπεριφερειάχρης δε θα είναι ο Θανάσης Πισιμίσης με απόφαση της αποκεντρωμένης όπου παραθέτουμε παρακάτω. 

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: 

Ακυρώνουμε την με αριθμό 1/2019 Απόφαση Ειδικής Συνεδρίασης των Περιφερειακών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης Νέα Πελοπόννησος ΠΕ Κορινθίας σχετικά με Εκλογή Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας όπως περιλαμβάνεται στο πρακτικό της ειδικής Συνεδρίασης των Περιφερειακών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης Νέα Πελοπόννησος ΠΕ Κορινθίας, για τους λόγους που αναφέρονται στα σχετικά της παρούσης και ειδικότερα στο -18- σχετικό. Η παρούσα δύναται να προσβληθεί στα αρμόδια δικαστήρια με ένδικα μέσα που προβλέπονται με την παρ. 3 του άρθρου 230 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 121 παρ. 3 του Ν. 4555/2018.

Όπως όλα δείχνουν τα καθημερινά νέα στοιχεία, που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μόνο, πιστοποιείται η διάλυση της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, αφού για μια τυπική διαδικασία δεν κατάφεραν έστω να τηρήσουν τη νομιμότητα!

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Κωνσταντίνος Λέγγας ως πλειοψηφών σύμβουλος δε θα ξαναφωνάξει να ξαναγίνει η διαδικασία, ώστε να οριστεί νόμιμα Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. 

Πως το επιτρέπει, άραγε, ένας σοβαρός Επιχειρηματίας όπως είναι ο Θανάσης Πισιμίσης να γίνεται περίγελος με αυτά που κάνει ο απερχόμενος Πέτρος Τατούλης; 

Και όπως όλα δείχνουν δεν είναι και ο μόνος που ο απερχόμενος Πέτρος Τατούλης έχει καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο...

Διαβάστηκε 2186 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.