Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 20:05

"Τοξικό Μπουρλότο" η Χωματερή του Γκιώνη Δημάρχου Λουτρακίου (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λαμπάδιασε πριν από τρεις ώρες ο παράνομος ΧΑΔΑ του Δήμου Λουτρακίου αφού επι σειρά μηνών ανεξέλεγκτα και μάλιστα υπάλληλοι του Δήμου άφηναν να ρίχνουν σκουπίδια από πάρα πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, οι (γνωστοί) σκλουπιδιάριδες.Το  Super μετά από παρέμβαση του και αφού είχε προειδοποιήσει τον μεγάλο υποστηριχτή του Τατούλη Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη,οτι είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό που συνέβη απόψε.

Δέκα τουλάχιστον φορτηγά είχαν προσωρινά δεσμευτεί από το Α.Τ Λουτρακίου μετά από επώνυμη καταγγελία μας γνωστόν σκουπιδιάρηδων οι οποίοι παράνομα εναπόθεταν χιλιάδες τόνους απορρήμματα που είχαν χρυσοπληρωθεί για να πάνε σε νόμιμη κατεργασία και προορισμούς.

Εμείς δώσαμε αγώνα για τους Λουτρακιώτες με τις προειδοποιήσεις μας όμως το αυτί του αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Πέρα και Γιώργου Γκιώνη δεν ίδρωσε.

Τι έχουν να πουν άραγε στους Λουτρακιώτες στους Τουρίστες και γενικά στους Κορίνθιους για τις διοξίνες που θα αναπνέουμε για μέρες;

Τι λέει αλήθεια ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για τον χειροκροτητή του (Βλέπε Αλεξάνδρειο) Γιώργο Γκιώνη;\

Αλήθεια εισαγγελέας και τμήμα Πειβάλλοντος δεν υπάρχει;

Γιατί ο Διοικητής δεν συλαμβάνει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο μιας και έχει οριστεί υπεύθυνος για την παράνομη χωματερή;

Διαβάστηκε 5612 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 20:42

Πολυμέσα