Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 15:00

Στις φλόγες τόνοι σκουπιδιών στη Χωματερή του Λουτρακίου- Κινδύνευσαν τα αδέσποτα (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φωτιά ξέσπασε χθες βράδυ (19.8.2019) στην περιοχή της χωματερής Λουτρακίου δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα για τους κατοίκους της γύρω περιοχής και όχι μόνο. 

 Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ επιχείρησαν ακόμα ένα υδροφόρο όχημα, ένα μηχάνημα έργου καθώς και ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας.

Η κάμερα του σταθμού μας βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε το τι ακριβώς συνέβη αλλά και το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα την επόμενη μέρα. 

Όπως θα δείτε και στο βιντεο που ακολουθεί μάρτυρες φωνάζουν πως κάηκαν ζωντανά τα αδέσποτα σκυλιά του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων που είχαν βρει καταφύγιο στη χωματερή του Λουτρακίου. 

 Να θυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει κατα καιρούς πολλές καταγγελίες στο Αστυνομικό τμήμα του Λουτρακίου όταν είχαν συλληφθεί οδηγοί απορριμματοφόρων στο σημείο. 

Οι κάτοικοι του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων όπως οι ίδιοι αναφέρουν θα κινηθούν νομικά. 

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Γιατρός Δημήτρης Βασιλείου, που όπως ο ίδιος αναφέρει ήταν μοιραίο να εκδηλωθεί μια τέτοια φωτιά στο συγκεκριμένο σημείο, έχοντας την απορία πως δεν έχουν εκδηλωθεί κ άλλες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 1044 φορές

Πολυμέσα