Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 15:38

Μπλακ άουτ στον Πόρο μετά την πτώση του ελικοπτέρου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην περιοχή σπεύδει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ - Αίτημα για γεννήτριές από τον στρατό υπέβαλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Το ελικόπτερο χτύπησε στα καλώδια που συνδέουν την Πελοπόννησο με τον Πόρο πριν να πέσει στο νερό

Μπλακ άουτ επικρατεί στον Πόρο μετά την πτώση ελικοπτέρου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο από την οποία έχασαν τη ζωή τους και οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια πριν να πέσει στη θάλασσα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίεύει το protothema.gr.

Κατά πληροφορίες η ΔΕΗ αποφάσισε να διακόψει το ρεύμα σε όλο το νησί καθώς τα καλώδια βρίσκονται πάνω στο οδόστρωμα και να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποκατασταθεί η βλάβη στο νησί σήμερα..

Στο νησί του Πόρου μεταβαίνει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της βλάβης.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε, εντωμεταξύ, αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ και τον στρατό, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στον Πόρο γεννήτριες. 

Αναμένεται άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, λέει ο δήμαρχος Πόρου 

«Ελπίζω ότι θα υπάρξει άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μέσα στη μέρα, δηλαδή μέχρι το βράδυ να έχουμε κάποιες γεννήτριες» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης. 

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, έχει υπάρξει επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, που τον διαβεβαίωσε ότι γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για την αποκατάσταση του ρεύματος. 




ffffff
Διαβάστηκε 899 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.