Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 14:17

Εξαιρετική πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του “Γύρου της Αρβανιτιάς” από το “Ανάπλι Εμπρός” Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου από τα μέλη του συνδυασμού “Ανάπλι Εμπρός” στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα, οργανώθηκε μια ανοικτή συζήτηση, που όπως είπαν οι διοργανωτές, “έγινε για να συνδιαμορφώσουμε τα βήματα της πίεσης ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες μελέτες και τα έργα για να μην μείνει ο ΓΥΡΟΣ της ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ κλειστός και επικίνδυνος για τους πολίτες.
Τώρα δράση για να σώσουμε τις αναμνήσεις μας”.

Ο “Γύρος της Αρβανιτιάς” χωρίς αμφιβολία είναι ότι ομορφότερο έχει να επιδείξει η πόλη και είναι απόλυτα συνδεδεμένος με το συναίσθημα των δημοτών της, όσων ζουν αλά και όσων έζησαν ταπό τον προηγούμενο αιώνα σε αυτή την μαγευτική πόλη.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη. Όχι απλά γιατί συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό δημοτών, αλλά και γιατί έδωσαν το παρόν δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων. 

Το αίτημα για αποκατάσταση των επικίνδυνων σημείων του “Γύρου” και για ασφαλή διέλευση βρίσκει ενωμένους όλους τους πολίτες του δήμου. Η Δημοτική Αρχή που σίγουρα το αντιλάμβανεται και το υιοθετεί αυτό πρέπει στην επόμενη εκδήλωση να δόσει το παρόν. Πρέπει να δραστηριοποιηθεί περισσότερο και σύσσωμο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και δήμαρχος να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση για υλοποίηση του έργου αποκατάστασης από την επικινδυνότητα.

Στην εκδήλωση μίλησε το μέλος του συνδυασμού “Ανάπλι Εμπρός” και η μεταλλειολόγος Εύη Σμυρνιωτάκη, που περιέγραψε το πρόβλημα, το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Στο βίντεο της ανάρτησης μιλούν ο Σόλωνας Αντωνιάδης και ο Κώστας Καράπαυλος.

Διαβάστηκε 909 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.